AIROL krema

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
fifi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 10:58 pm

AIROL krema

Post od fifi »

Da li je neko koristio AIROL kremu?
Koristim je vec deset dana zbog bubuljica na rukama ali kad sam juce namazala pocelo je da me pece kao da sam se opekla .Odmah sam skinula kremu ,ali i dalje me peckalo i ruke su se zacrvenele kompletno do ramena. Inace bubuljice imam po celim rukama ,uglavnom potkozne. Za ovih deset dana primetila sam poboljsanje ali neznam da li da i dalje koristim AIROL zbog ovog peckanja.
Negde sam procitala da je to normalna reakcija i da prodje brzo i da i dalje nastavim mazati bez obzira na peckanje i crvenilo.
Zna li neko nesto o tome?
malechka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 3:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od malechka »

ne bi trebalo da je koristis u ovo doba godine, zbog sunca,mogu da ti ostanu fleke!
a reakcija je normalna,i ja sam je imala prvih nedelju dana, sutra zavrsavam terapiju,posle tri meseca i mnoooogo mi je bolje!
tako da,krema je generalno odlicna...ali bolje sacekaj oktobar da pocnes da je koristis :)
ladyDee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 9:39 pm

Post od ladyDee »

da li je normalno da se u pocetku koriscenja Airola stanje pogorsa? i koliko je potrebno da pocne da deluje, tj da leci?
uzela sam je na svoju ruku, pa me interesuje koliko u proseku terapija traje? da li postoje neke nus-pojave i da li se akne vracaju nakon terapije airolom?

unapred zahvalna:)
nina13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 23, 2008 10:50 pm

Post od nina13 »

Meni je moj dermatolog rekao da koristim AIROL, ali da stavljam u tankom sloju i samo na promene-bubuljice,mitisere. Koristim je vec 2god. Sta da ti kazem sem da mi brze prodju bubuljice a mitiseri ne dobiju priliku da se upale. Nije trajno resenje ali mnogo brze sve prodje! :)
tinamend
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:31 pm

Post od tinamend »

koristim airol kremu 6 meseci zbog rozacije i zaustavljena je zasad. Ja Airol kremu koristim samo svako drugo vece u kombinaciji sa kremom protiv oziljaka (coutractubez) i od nje imam vise problema jer me koza lice jako svrbi. Tako da sa Ailrol nema problema, a preko dana koristim pantenol kremu
Ivana Ivkovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 11:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Ivana Ivkovic »

Zdravo svima,
takodje i ja koristim AIROL vec dva meseca,nije mi bash neshto pomogla. Bar je ne primecujem to...
Odgovori