Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Da vam pojasnim moj problem,naime imam problema sa kozom na ledjima,tj. imam potkozne bubuljice koje nikako da me prodju,isao sam kod dva tri dermatologa i svi su mi prepisivali razlicite terapije(dovicin,clindasom crem,neka bela tecnost sto se stavlja nocu,dercome gel) i sve to nije dalo apsolutno nikakve rezultate iako sam se strogo pridrzavao svih saveta.E na kraju odem na polikliniku i tamo mi dermatolog da dercome gel da bi mi posle par dolazenja rekao da mi je koza na ledjima jednostavno takva i da je to zbog jaceg lucenja tih zlezda ali to imam iskljucivo na ledjima i nigde vise. E sad ja ne zelim da prihvatim da je to jednostavno tako,jer smatram da je medicina puno napredovala,PA VAS ISKRENO MOLIM DA MI POMOGNETE I DA MI PREPORUCITE STA DA RADIM!
UNAPRED HVALA SVIMA NA KORISNOM SAVETU!
poseti apoteku KOTO DERMA u ulici Brace Nedica 12,ili zakazi pregled na tel.3830-669,3830-668 Vecini ljudi koje znam su uspeli da pomognu sa koznim problemima...samo meni nisu Nemoj da te zacudi to sto je u pitanju apoteka,tamo rade i preglede koze