Imam 25 godina i probleme sa aknama od 17god. Doduse, cini mi se da te pubertetske akne nisu bile ovoliko dosadne, velike i ceste kao ove sad. Obicno ih nemam mnogo, ali ih imam manje vise stalno..nekad s pauzama, nekad bez. Elem, u poslednjih par nedelja mi je lice bas podivljalo. Brdo potkoznih, nacickanih jedna do druge..Probao sam sve. Pio zeleni caj, stavljao skinoren, stavljao aknefug oxid wash..ranije sam koristio klindamicin, krecno mleko, doroslovca..i sta sve ne..i manje vise nista od toga mi nije dugotrajnije pomoglo
Poslednje sto sam koristio i koristim i dalje je taj aknefug oxid wash..4%. Pored njega sam u toku dana koristio i sebamed sapun. Posle 2 nedelje koriscenja, jedina promena koju ja vidim jeste suva koza, dok akne i dalje izbijaju..ako ne i vise nego pre. Da nije to mozda neka prateca pojava koja nastaje kao posledica koriscenja aknefuga? Ciscenje lica mozda?
Sledece nedelje cu svejedno do nekog dermatologa a odem (mada do sada nisu bili od prevelike pomoci), ali bih voleo da cujem i vasa iskustva?