Bubuljice po ruci i telu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Beki-Reki
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jun 28, 2008 2:31 am

Bubuljice po ruci i telu

Post od Beki-Reki »

S obzirom da imam 30 god. ne ocekivano su pocele da mi se javljaju sitne bubuljice po levoj ruci samo. Zatim sam primetio i da po ledjima imam. Sve sam cekao procice samo od sebe jer nikada nisam imao takvih problema sa kozom. Sada je doslo do toga da su bubuljice daleko vece i cesto se gnoje. Od primecivanja do danas ima vec par meseci. Znaci od letnjeg perioda sto mi je i bilo logicno, jer se vise znojim i da ce biti prolazno ali mi je bilo cudno sto samo tolko primetno po levoj ruci. Sada sam hteo da se konsultujem da cujem da li neko ima slicnih problema i kako ih je resio i zbog cega mu se pojavilo pa cu otici kod dermatologa, taman trebam i zbog peruti.

Prva pomisao mi je da mi mozda neka hrana ne odgovara, da sam nesto uzimao u kontunuitetu sto mi ne prija organizmu ali sve sto konzumiram sam i ranije pa nisam imao tih problema.
Odgovori