elidel
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
elidel je odlican preparat, problem je samo cena. Poslednji put sam Elidel videla pre par dana u Sanafarmu u Njegosevoj 76 apoteka u BGD, tel 3441309, probajte da pitate
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 05, 2017 11:23 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: elidel
Pozdrav,
dermatolog mi je preporučio ovu kremu (elidel), ali nije rekao da se kod nekih osoba pojavio karcinom nakon korišćenja kreme, tako da sam malo zabrinuta. Zanima me zna li se koliko je tačno krema opasna? Da li se ekcem vraća nakon što se prestane sa korišćenjem kreme? Osim izlaganja suncu, šta bi još trebalo izbegavati pri korišćenju kreme? I ima li još nekih bitnih informacija vezanih za elidel?
dermatolog mi je preporučio ovu kremu (elidel), ali nije rekao da se kod nekih osoba pojavio karcinom nakon korišćenja kreme, tako da sam malo zabrinuta. Zanima me zna li se koliko je tačno krema opasna? Da li se ekcem vraća nakon što se prestane sa korišćenjem kreme? Osim izlaganja suncu, šta bi još trebalo izbegavati pri korišćenju kreme? I ima li još nekih bitnih informacija vezanih za elidel?

Re: elidel
Postovana,
krema nije opasna i predstavlja terapiju izbora. Nema posebnih ogranicenja. efekat nazalost traje dok se koristi. Ona je i osmiljena da bude terapija odrzavanja nakon smirivanja pogorsanja lokalnim kortiko preparatima.
Pozdrav
krema nije opasna i predstavlja terapiju izbora. Nema posebnih ogranicenja. efekat nazalost traje dok se koristi. Ona je i osmiljena da bude terapija odrzavanja nakon smirivanja pogorsanja lokalnim kortiko preparatima.
Pozdrav