elidel

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
giobl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 02, 2005 10:56 am

elidel

Post od giobl »

imam vec duze problema sa AD,pa mi je zadnji put doktor preporucio kremu elidel 1%.Ne znam gdje da je nadjem i da li je uspjesna,ili mozda postoji nesto drugo??
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

elidel je odlican preparat, problem je samo cena. Poslednji put sam Elidel videla pre par dana u Sanafarmu u Njegosevoj 76 apoteka u BGD, tel 3441309, probajte da pitate
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
millica_la
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 05, 2017 11:23 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: elidel

Post od millica_la »

Pozdrav,
dermatolog mi je preporučio ovu kremu (elidel), ali nije rekao da se kod nekih osoba pojavio karcinom nakon korišćenja kreme, tako da sam malo zabrinuta. Zanima me zna li se koliko je tačno krema opasna? Da li se ekcem vraća nakon što se prestane sa korišćenjem kreme? Osim izlaganja suncu, šta bi još trebalo izbegavati pri korišćenju kreme? I ima li još nekih bitnih informacija vezanih za elidel? :o
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Re: elidel

Post od Shomy »

Postovana,

krema nije opasna i predstavlja terapiju izbora. Nema posebnih ogranicenja. efekat nazalost traje dok se koristi. Ona je i osmiljena da bude terapija odrzavanja nakon smirivanja pogorsanja lokalnim kortiko preparatima.

Pozdrav
Odgovori