Jomelop E?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 07, 2006 7:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Jomelop E?
Da li je neko koristio preparat "Jomelop E"?To ja kao neki melem za otklanjanje oziljaka,keloida i posledica od opekotina.Ja sam to dobio za oziljke na licu od akni.
Nista nije nemoguce.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Šaljićev Jomelop je previše masan i za suvu kožu, da ne spominjem kožu sklonu aknama i preteranom mašćenju.
Apsolutno ne bi smeo da ga koristiš za ožiljke od akni na licu, jer pretpostavljam da imaš masnu kožu, čime ćeš da pogoršaš situaciju i izazoveš pojavu novih bubuljica, a time i novih potencijalnih ožiljaka.
Čini mi se da brand Uriage ima neku kremu za tu namenu,
Andjela je spominjala, ne sećam se tačnog naziva.
Probaj search opciju.
Apsolutno ne bi smeo da ga koristiš za ožiljke od akni na licu, jer pretpostavljam da imaš masnu kožu, čime ćeš da pogoršaš situaciju i izazoveš pojavu novih bubuljica, a time i novih potencijalnih ožiljaka.

Čini mi se da brand Uriage ima neku kremu za tu namenu,
Andjela je spominjala, ne sećam se tačnog naziva.
Probaj search opciju.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm
Tako je.
Uriage Apaisac.
Ali cak i s tim ne treba pretjerivati.
Ja jednom na dan mazem...
Ali sad gdje mi se pojavi koja bubuljica. mislim da je moguce da je i od toga...zato jer ga mazem po cijelom licu a dobijem bubuljicu tamo gdje je nikad nisam imao.
Ali vjerujem da mi je to puno pomoglo da dodem u ovu fazu lijecenja u kojoj sam sad.
Uriage Apaisac.
Ali cak i s tim ne treba pretjerivati.
Ja jednom na dan mazem...
Ali sad gdje mi se pojavi koja bubuljica. mislim da je moguce da je i od toga...zato jer ga mazem po cijelom licu a dobijem bubuljicu tamo gdje je nikad nisam imao.
Ali vjerujem da mi je to puno pomoglo da dodem u ovu fazu lijecenja u kojoj sam sad.