melagenina plus

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Ljubica S.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 16, 2013 8:41 pm

Re: melagenina plus

Post od Ljubica S. »

Pocela sam da koristim losion Melagenina plus pre dva meseca,za sada nema promena. Imam vitiligo vec dvadeset godina. Moja drugarica ga je mazala pre dve godine i nema vise vitiligo. Pročitala sam na netu da se koristi dugo i da prvih sest meseci nema promena. Nabavila sam ga u Beogradu od coveka koji ga je doneo sa Kube.
wilson
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 30, 2014 10:58 pm

Post od wilson »

Registrovao sam se na ovom sajtu samo da vam ostavim informaciju vezanu za melageninu i vitiligo... Nadam se da ce nekome pomoci.
Da ne pisem kad sam primetio da pocinje i koliko se sirilo i gde, samo cu vam reci da sam dobio sa Kube melageninu i poceo da mazem i bio jako uporan, kao sto pise na uputstvu... jednom dnevno namazati povrsinu gde se pojavljuje. Posle par meseci sam poceo da vidim rezultate, zaustavilo se sirenje i delovi koji su bili jako beli i upecatljivi, poceli su da tamne i da vracaju pigment. Posle recimo 8 meseci bio sam jako srecan jer se boja maltene izjednacila i veoma se tesko primecivala razlika...
Ja sam ga koristio na malo drugaciji nacin od uputstva... recimo za ruke, malo sipnem u dlan i protrljam kao kad perem ruke sapunom svuda po rukama... Da nije skup lek, kupao bih se u njemu svaki dan :D
E sad se nažalost nalazim u situaciji da mi je nestalo melagenine i da su mi slepci uvalili kopiju (da ima i toga) i sada dok pokusavam da nabavim original svaki dan gledam kako se vraca (bledi po malo).
Jedva cekam da je nabavim (kod nas se tesko nabavlja) i da nastavim terapiju jer stvarno pomaže, samo treba biti uporan.
Eto nadam se da ce nekome pomoci ova informacija... mene je nervirala cinjenica da se niko od farmaceuta na svetu ne bavi ovim problem jer kako kažu nije fatalno... pa nisu ni bore fatalne pa 3000 krema u svakoj apoteci!
Ljubica S.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 16, 2013 8:41 pm

Post od Ljubica S. »

Mazem losion vec osam meseci,za Sada nema promena. Necu odustajati. Losion more da se kupi u Beogradu ili da vam posalju brzom postom.
nikola nikolic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 23, 2014 6:06 pm

Post od nikola nikolic »

Trenutno imamo 2 flase MELAGENINA PLUS od 235mll rok trajanja maj 2017.Mozete pisati na e-mail [email protected] Pozdrav
milos zemic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 09, 2015 10:47 am

Post od milos zemic »

Upravo sam se vratio sa Kube i doneo 5 losiona Melagenina Plus. Cena je 50eu po komadu. Zainteresovani zovite 064/0209827
dalmatinac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 05, 2016 3:08 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od dalmatinac »

Zdravo svima,

Da li možda neko zna gde se može kupiti ovaj losion?

Pozdrav i hvala
kubanski lekovi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 25, 2017 5:37 am

Post od kubanski lekovi »

Za narucivanje ili vise informacija o losionu Melagenina Plus pogledajte sajt:

kubanskipreparati.xyz/melagenina

Pozdrav
Odgovori