Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Znaci, posle tih 15 dana da pocnem sa redovnim uzimanjem minoxydil+tretinoin? Ili sacekati da se perut skroz ukloni, koliko god trajalo? Ipak ne bi trebalo ih, dakle, zajedno koristiti?
Nema opasnosti ako koristite oba preparata zajedno, ali je efekat slabiji.
Zato prvo iskorenite perut pa pocnite sa upotrebom min+tret.
Perut ce se sigurno znatno redukovati posle 10-ak dana, ukoliko koristite Sqaphan.
Ne znam da li ste culi za preparat SISTEM RECEPT protiv opadanja kose !
Interesuje me da li bi mogao da koristim to u kombinaciji sa MINOXIDILOM, inace sistem recept je nesto na bazi piva , jecma ili sl.
imate na netu pogledajte preko google-a!
Imam jedno pitanje za mr Silvia: jel ima trenutno kod vas u apoteci minox-a (minoksidil + tretinoin), koja je cena i od koliko je ml to pakovanje.
Ja sam iz Subotice, pa me interesuje i da li saljete pouzecem?
minoxidil deluje stimulativno na celije matriksa dlake- tera ih da se brze dele, slicno cini i deksapantenol, dlaka tako raste u debljinu ali i u duzinu
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Za mr Silvia:
Ja sam zvao danas kod vas u apoteku da ponovo narucim minox, trebale bi mi dve bocice, ali nema, rekli su mi sutra posle 1 da zovem, tada ce znati da li ce biti, pa me interesuje hoce li biti i da li mogu da rezervisem?
I kod deteta od 10 godine i kod supruge imam opadanje kose na pečate koje u ciklusima traje pet godina. Mislim da je do sada sva kosa se zamenila novom bar tri puta. Pokušali smo puno toga. Zadnji predlog koji sam dobio na kožnoj klinici za dete je impulsna hormonska terapija. ?? Imali neko od profesionalaca neko drugo iskustvo ili predlog obzirom da je dete diabetičar i nije se igrati sa velikim dozama hormona ??