Ja imam 13god i zovem se Bojana..

Nazalost vec 1god imam bubuljice.. Po licu,ledjima malo manje,a po dekolteu jos manje.. Mitisere ne ali bubuljice da.. Imam jako dosta sitnih na celu,dok po bradi i obrazima dosta manje..Medjutim ponekad sazzre neka i tako stoji 2 dana..bruka..Dakle,koristila sam:Clean&clear,aknorm gel,dosta gelova iz avona,losione(doroslovcev..),sapune(kosili,sebamed,merima..),swe preparate iz kolekcije puzzle,alkohol etanol 70%,cak mi je tetka donela iz nemacke neka sra** koja nicemu nisu wredela! Nakon medicinskih "delotwornih" preparata odlucila sam se za narodnu medicinu..glupo a ?Dakle mazala sam zalfiju na lice a pila zeleni caj jedno 2 meseca(koliko inace swe preparate isprobawam) i nista..zatim mazala limun,kaladont,majcinu dusicu,razne meleme,med s cimetom itd..A da pre swega sam isla kod dermatologa koja mi je werowali ili ne preporucila neki gel koji je izasao sa trzista jos pre dwe god!Pa su mi u apoteci preporucili wec pomenuti aknorm gel..nista..lice ni tam ni wam..Znam da je to saswim normalno u mojim godinama ali bih ipak volela da ih se otarasim sto pre..Ponekad sam bila u depresiji,a ponekad cak i nisam zelela da izadjem iz kutje i po nekoliko dana..Ali wremenom sam naucila da ziwim s tim i priznala sama sebi da imam problem koji na taj nacin ne mogu resawati