Pozdrav svima.
Bilo je jako zanimljivo procitati svih 12 stranica. Ukratko moje iskustvo mozda ce nekom biti od koristi.
Kosa mi je bila jeko zamasljena. Onda mi se od odpadanja stvorio pecat na temenu. Pobelela. Sve to nije bilo tako strasno dok mi koza na glavi postala tako bolna da je nisam smeo dotaci. Uz to pojavile su se i bubuljce. Ako prodjem rukom kroz kosu izbrojim negde oko 30 dleke. Posto nisam bio kod doktora citavih
20 god. nisam hteo ni tada. I sve je to trajalo dok neka moja prijeteljica nije mi donela neki sampon koji se zove Nizoral. Koristio sam ga samo dva puta nedeljno, mada iskren da budem onda kad sam se setio. Namazem rastljam i malo izmasiram blago onda sacekam 3 min. I tako kosa mi je prestala da odpada, masna je ali daleko manje, ponekad se javi neka bubuljica ali je sada postala monogo slabija. Sada dal je od njega prestala da odpada ili je cisto onako uglavno ja jos nisam bio kod doktora. Inace rade ga po licenci od
Janssen-cilaga Nemacka a proizveden je u Swici bar ovaj koji ja imam
Sastojci Ketoconazol 20 mg, detergent, aromatic, color e-127, imidazolidinyl-Ureum Excip ad solut pro 1 g i pise jos Antimykotikum
Porad toga zeleo bih da kazem da nisam resio sve probleme ali je daleko
podnosljivije.[/b]
Nizoral
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai