Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
kupio mi je tata pre neki dan propolis kapi,posto mi je receno da su dobre za bubuljice da se mazu i da se kapi piju /ono na kocku secera/,posto sam sve zivo probala odlucila sam da pokusam jos s ovim.
nevece se dobro umijem i stavim na lice propolis i onda namazem preko bubuljica plantoderm mast.
ne mogu reci da je super,ali za sada se smiruje,bar mi nove ne iskacu.
pa eto probajte...
Meni je vec dosta tih eksperimentiranja sa "narodnim" lijekovima!
Tako da nisam nista glupo napravio od 4. mjeseca kad sam poslusao baku i mjesec dana pijo mjesavinu caja "Protiv necista mladenacke koze".
Ma katastrofa...
Sve mi izbilo, SVE...gdje god moze!
Ima tu jos bisera, ali da ne navodim sve...
Nekako se nakon mnogo razocarenja ipak uzdam u medicinu sto se tice akni i rijesavanja istih.
Ne kazem da te stvari iz "naroda" ne pomazu ali opet
jeste i ja se slazem. NAjgore je sto covjek misli, ajde da pokusam jos to mozda uspije... a bilo ko, ko se sa aknama bori godinama i procitao je sve one stranice, sto strucne literature, sto iskustva ljudi zna da to nije bas tako lako. znaci bolje je raskrstiti sa svim tim babskim receptima jer da valjaju ne bi se godisnje ulagale milioni i milijarde ne bi le pronaslo nesto 100 posto uspjesno i neskodljivo... a to jos nazalost jos niko nije uspio. Najblizi je tome roaccutan i ako neko zaista ima velike probleme sa aknama svaki dermatolog koji iole zna svoj posao ce ga preporuciti.
al ko sto kaze reklama za jedno nase pivo u bosni... NIje za svakoga
pozdrav svim borcima protiv aknica