Rozaceja

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Eda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 6:50 pm

Rozaceja

Post od Eda »

Molim za mišljenje o liječenje crvenila kože,dijagnoza :rozaceja
Koliko je djelotvorno liječenje Avene kremama i koji su drugi preparati koji pomažu? :oops:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Rozacea!

Imash o tome na forumu, klikni na Trazi i ukucaj Rozacea...

I nadji MNOGO dobrog dermatologa!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

Samo kozmetika nece pomoci u lecenju rozacee. Provereno. Nemoj da gubis vreme. Bolje nadji nekog dobrog dermatologa. Veruj mi
Eda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 6:50 pm

Post od Eda »

Tražila sam,ali sam obaviještena da o tome nema ništa.Radi se o mojoj prijateljici,dobila je u apoteci na preporuku dermatologa neku masku koja se nanosi pred spavanje i preporuku da koristi francusku kozmetiku Avene na bazi termalne vode i izbjegava izlaganje suncu.Ona inače ima jako svijetlu kožu,svijetle oči,i na nekim mjestima vitiligo.Žao mi je što joj se sad pojavio i ovaj problem,na nosu i na svakom obrazu po jedna okrugla mrlja,tako da ljudi misle kako je alkoholičarka što je daleko od istine.Voljela bih joj pomoći.Ova francuska kozmetika je jako skupa ,pa ne znam zašto joj je dermatolog savjetovao to ako joj neće pomoći,a žena je ionako samohrana majka kojoj nije do bacanja novaca. Hvala na odgovorima.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

neka promeni dermatologa i kreme kojima ja lechim moju rozaceu nisu skupe, neka ne baca pare na sranja koja su skupa i koja su popularan a nisu lekovi nego kozmetichki preparati nego neka nadje prave lekove!

a to shta drugi ljudi misle......molim te, ne razmishlajte tako plitko, rozaceea je stanje koje se kontrolishe a ako cemo svi razmishljati kako nas svi ljudi oko nas gledaju onda najbolje da niko od nas ne izlazi napolje!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
slatkaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 10:45 pm

Post od slatkaa »

Za rozaceu ima Dr.Hauschka dobre preparate.
Voljeni nikad ne umiru.
Odgovori