sapun na kosu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
sapun na kosu
E ovako, ja vec neko vreme stavljam merima sapun na kosu ali ne perem nego bukvalno nasapunjam ruke pa namazem po kosi pa ostavim da se osusi. To radim jer sam provalila da najbolje posle uvijem kosu dok je tako ukrucena od sapuna. Ne vidim promene na kosi, ne opada ali plasim se dal ne moze biti nekih posledica?
Sapunom peres kosu ili nanosis, a ne ispiras, sto je jos gore, ne razumem?!
Jel tebe neko tako posavetovao ?!!
Ja sam imala velikih problema sa kosom, i pisala sam o tome, jedva sam uspela da ih resim, a ti ako tako nastavis na duze vreme, videces kako ce ti dlaka postati suva a koza glave ce se pojacano mastiti, jer jedno je bebina koza i kosa, a drugo je koza odraslog coveka,samim tim i preparati za negu.
Ako hoces da primenjujes trikove radi uvijanja kose, onda stavi nakon ispiranja sampona malo piva ( bice hranljivo za kosu, kompleks B vitamina, a bolje ce se kosa uviti, to je isproban "recept" , a kosi nece skoditi, sto je najvaznije! )
A razmisli sta mozes da dobijes , ili da izgubis!
Jel tebe neko tako posavetovao ?!!

Ja sam imala velikih problema sa kosom, i pisala sam o tome, jedva sam uspela da ih resim, a ti ako tako nastavis na duze vreme, videces kako ce ti dlaka postati suva a koza glave ce se pojacano mastiti, jer jedno je bebina koza i kosa, a drugo je koza odraslog coveka,samim tim i preparati za negu.
Ako hoces da primenjujes trikove radi uvijanja kose, onda stavi nakon ispiranja sampona malo piva ( bice hranljivo za kosu, kompleks B vitamina, a bolje ce se kosa uviti, to je isproban "recept" , a kosi nece skoditi, sto je najvaznije! )
A razmisli sta mozes da dobijes , ili da izgubis!
Ne ispiram sapun. Pivo sam koristila ali mi se umrsi kosa od njega a ovo mi je nekako savrseno..nije me niko posavetovao, sama sam otkrila..Vec nekoliko meseci ovo radim i stvarno mi dlaka ne odpadne sa glave dok perem kosu..pitanje je da li ce tako ostati, i da li ta hemija iz sapuna steti kozi glave, organizmu (s obzirom da ne ispiram sapun)?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Skoro sam negde procitala i probala,a rezultati su me odusevili.Prirodni ucvrscivac kose:2 kasike meda+1 kasika jabukovo sirce se razmuti u pola case tople vode i to se stavi na kosu.Med ucvrsti i regenerise kosu,sirce joj da sjaj.Miris brzo iscezne
Kad te zovem, čuj me, Bože, pravdo moja! u tjeskobi daj mi prostor; smiluj se na me i usliši molitvu moju.