DR.SVETLANA BOROZAN I VASA ISKUSTVA
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
DR.SVETLANA BOROZAN I VASA ISKUSTVA
JEL IMA NEKO BILO KAKVA ISKUSTVA SA DR.SVETLANOM BOROZAN..MISLIO SAM OTICI KOD NJE, CUO SAM DA JE DOBAR DERMATOLOG..
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 01, 2008 11:56 pm
Molim te ako ti nije previse intimno pitanje voleo bih znati zasto nisi zadovoljna njenim uslugama i shta ti je radila na licu..Jeli mozda ostetila lice ili.. Molim te odgovori shto ranije..ja sam tako ocajan i neznam gde bi a stanje mi toliko lose da neizlazim na ulicu a ukoliko ne resim spoljasnjost trebacu i na terapiju kod psihijatra..znam zvuci xxx..ali je jace od mene i nemogu podneti niti prihvatiti takve promene..pisem svugde trazim informacije ..ali ne dobijam povratni odgovor..koji mi ma kakav da je neverovatno mnogo znaci..vec sam citavo bogatstvo potrosio na lekare dermatologe i ne treba mi jos jedan isti koji ce mi dodatno unistiti lice..i odneti novac koje cu verovatno morati zajmiti da bi uopste mogao poceti sa bilo kakvom terapijom..pa da sve ne bude uzalud..molim te ako mozes odgovori..da znam.. poznajes li mozda tudja iskustva vezana za doktoricu..kakva je ordinacija..koliko ljudi radi..
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 5:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Evo i ja da prilozim svoja iskustva sa Dr Svetlanom Borozan. Ja sam je i ranije hvalila i to bas na ovom forumu. Mom decku je veoma uspesno sanirala seboreju (i on se vukao po ordinacijama, sto drzavnim, sto privatnim, potpuno bezuspesno). Dr Borozan mu je tretmanima i preparatima za kucnu negu dovela lice u odlicno stanje za neka tri meseca. Na osnovu naseg iskustva preporucili smo je jos nekolicini ljudi iz nase okoline sa razlicitim problemima koze, i svi su ekstra zadovoljni. S nase strane sve pohvale za nju i njen rad.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 29, 2008 11:26 am
Dr Borozan
Dr Borozan radi sa preparatima dr Murad. Moje iskustvo je pokazalo da je bolje otici u dr Murad centar direktno... oni su na **** jer su prva ruka i bolje rade, direktno su edukovani u Americi. Kod njih nije neki ambijent ali su profesionalci. Mojoj tetki i meni su lice preporodili. Jednostavno obozavam ih! Javite im se i popricajte sa njima
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 30, 2008 12:44 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 29, 2008 3:57 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Moram samo na kratko da se umesam.
Cini mi se da pogresno postavljate stvari. Nema veze jeste li radili tretmane u centru Borozan ili u Muradu, bitni su rezultati. Ukoliko nekom nije pomogla serija tremana, to je zato sto mozda ne odgovaraju tretmani, a ne kozmeticarke ili lekari.
U principu, Murad je medicinska kozmetika koja se radi po semi. Svako ko radi sa Muradovom kozmetikom, dobije obuku u Muradovom centru. Sa sve pisanom semom. Kod medicinskih tretmana je bitno da kozmeticar ili doktor znaju kakve sve reakcije ili nuspojave mogu da se dese i da odrede koji tretman za koju kozu ide. Stoga, ja mislim da je problem u tome kako cija koza reaguje.
Toliko od mene, pozdrav
PS I kozmeticarke u centru Murad nisu imale obuku u Americi, to znam sigurno. Ali i dalje mislim su sjajne, uglavnom su to visi esteticari koji imaju saradnju sa dermatologom.
Cini mi se da pogresno postavljate stvari. Nema veze jeste li radili tretmane u centru Borozan ili u Muradu, bitni su rezultati. Ukoliko nekom nije pomogla serija tremana, to je zato sto mozda ne odgovaraju tretmani, a ne kozmeticarke ili lekari.
U principu, Murad je medicinska kozmetika koja se radi po semi. Svako ko radi sa Muradovom kozmetikom, dobije obuku u Muradovom centru. Sa sve pisanom semom. Kod medicinskih tretmana je bitno da kozmeticar ili doktor znaju kakve sve reakcije ili nuspojave mogu da se dese i da odrede koji tretman za koju kozu ide. Stoga, ja mislim da je problem u tome kako cija koza reaguje.
Toliko od mene, pozdrav
PS I kozmeticarke u centru Murad nisu imale obuku u Americi, to znam sigurno. Ali i dalje mislim su sjajne, uglavnom su to visi esteticari koji imaju saradnju sa dermatologom.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 5:30 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 5:52 pm
dragana 15 imash li iskustva sa murad kozmetikom,vidim da znash dosta o tome..Mozda bi mi mogla pomoci i uveriti me kako jeste fenomenalan kao shto prichaju..nisam isprobala i dozvoljavam sebi da sumnjam..
Veoma je hvaljena i kazu zaista efektivna, da li je efekat trenutan pa kasnije mogu nastati problemi ili je trajan ukoliko se recimo pravilno neguje koza muradovim preparatima. Mishljenja su podeljena ..na nekim forumima recimo chitam kako je murad bacanje para,nije oshtetio kozu ali nije pomogao zdravoj te izvodimo da bi josh manje uspeo pomoci problematichnoj kozi...a pisana iskustcava odushevljenih klijenata..
Meni je dermatolog dr.Isailovic recimo preporuchila enzim piling murada u lugonja klinici u ns,medjutim oni se rade sa muradom, tako da su dali broj devojke kozmeticharke koja radi sa muradom, Svetlana je uchenica dr. Isailovic. Mnogi pishu da je najbolje otici u beogradsku pa makar na pregled i ja sam za ,,ali ih ne mogu sebi priushtiti. Svetlana je pristupachnija u svakom smislu i uliva poverenje, medjutim razmishljam se jako i uskoro trebam doneti odluku..imam veliki strah tek tako se iznova upustiti u neizvesnost i nadati se da si u dobrim rukama. Mozda samo otici u murad centar na pregled i ako potvrde da trebam enzim piling uraditi ga u novom sadu. Sigurna sam da je svetlana kompetentna kao i devojke u muradu, verovatno su sa istog faxa, medjutim sebi postavljam pitanja jer se jako bojim i u gadnom sam raskoraku kako i shta..
Sta vi mislite devojke..murad centar ili priv.kozmetichar...
Veoma je hvaljena i kazu zaista efektivna, da li je efekat trenutan pa kasnije mogu nastati problemi ili je trajan ukoliko se recimo pravilno neguje koza muradovim preparatima. Mishljenja su podeljena ..na nekim forumima recimo chitam kako je murad bacanje para,nije oshtetio kozu ali nije pomogao zdravoj te izvodimo da bi josh manje uspeo pomoci problematichnoj kozi...a pisana iskustcava odushevljenih klijenata..
Meni je dermatolog dr.Isailovic recimo preporuchila enzim piling murada u lugonja klinici u ns,medjutim oni se rade sa muradom, tako da su dali broj devojke kozmeticharke koja radi sa muradom, Svetlana je uchenica dr. Isailovic. Mnogi pishu da je najbolje otici u beogradsku pa makar na pregled i ja sam za ,,ali ih ne mogu sebi priushtiti. Svetlana je pristupachnija u svakom smislu i uliva poverenje, medjutim razmishljam se jako i uskoro trebam doneti odluku..imam veliki strah tek tako se iznova upustiti u neizvesnost i nadati se da si u dobrim rukama. Mozda samo otici u murad centar na pregled i ako potvrde da trebam enzim piling uraditi ga u novom sadu. Sigurna sam da je svetlana kompetentna kao i devojke u muradu, verovatno su sa istog faxa, medjutim sebi postavljam pitanja jer se jako bojim i u gadnom sam raskoraku kako i shta..
Sta vi mislite devojke..murad centar ili priv.kozmetichar...
-
- Aktivan član
Tam tam,
Ja radim sa Muradovim preparatima 3 godine i ja jako sa zadovoljna. Tretmani su dobri, samo je potrebno strpljenje. Ne moze se nista postici sa 2,3 tretmana. I jos ako se nastavi kucna nega sa njihovim preparatima, pun pogodak.
Naravno, bilo je i nezadovoljnih klijenata gde nije bilo rezultata ni nakon 5,6 tretmana, ali sve je to individualno, kao sto rekoh ranije, zavisi od reakcije koze.
Posto je tebi dr Isailovic (inace moja profesorka, mentorka, saradnica i po mom misljenju najbolji dermatolog u Srbiji kada je rec o licu) preporucila enzime, ja sam sigurna da je ona sjajno odredila tvoj tip i stanje koze, tako da nema potrebe da iz Novog Sada dolazis u Beograd, da bi verovatno cula isto misljenje, posto su kozmeticarke u Muradu isto studentkinje dr Isailovic.
A sto se Svetlane tice, ja sam cula da je jedna od boljih, tako da samo napred!
Donesi odluku, imaj stpljenja, ne ocekuj nista previse od jednog tretmana,
i verujem da ce sve biti kako treba.
Pozdrav!
Ja radim sa Muradovim preparatima 3 godine i ja jako sa zadovoljna. Tretmani su dobri, samo je potrebno strpljenje. Ne moze se nista postici sa 2,3 tretmana. I jos ako se nastavi kucna nega sa njihovim preparatima, pun pogodak.
Naravno, bilo je i nezadovoljnih klijenata gde nije bilo rezultata ni nakon 5,6 tretmana, ali sve je to individualno, kao sto rekoh ranije, zavisi od reakcije koze.
Posto je tebi dr Isailovic (inace moja profesorka, mentorka, saradnica i po mom misljenju najbolji dermatolog u Srbiji kada je rec o licu) preporucila enzime, ja sam sigurna da je ona sjajno odredila tvoj tip i stanje koze, tako da nema potrebe da iz Novog Sada dolazis u Beograd, da bi verovatno cula isto misljenje, posto su kozmeticarke u Muradu isto studentkinje dr Isailovic.
A sto se Svetlane tice, ja sam cula da je jedna od boljih, tako da samo napred!
Donesi odluku, imaj stpljenja, ne ocekuj nista previse od jednog tretmana,
i verujem da ce sve biti kako treba.
Pozdrav!
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 5:52 pm
Dragana 15 hvala ti. Uskoro donosim odluku i razmishljam se za novi sad opciju. Nadam se kako je shto si pisala zaista istina, i da se sl.put javljam konachno kao pacijent zadovoljan murad kozmetikom, josh vishe mojom kozmeticharkom, najvishe to zelim...
Dragana 15 zelim te pitati josh neshto i molim te pomozi mi svojim odgovorom kako bih razumela.. Ovako..dermatolog kod kojeg sam odlazila pre dr.Isailovic mi je nakon pregleda preporuchio neke kremice koje sam spravlja i preporuchio mikrodermoabraziju. Gledajuci na internetu nisam uspela pronaci neke loshe informacije vezane za ovu metodu. Pristala sam i dozvolila po preporuci doktora, te smo dva puta rtadili na licu. Na pochetku nisam primecivala nikakve znachajne promene. Nakon kraceg vremena (a radila sam je u aprilu) zapazam kako je koza lica neverovatno mekana. I smeta mi shto je to tako jer nema vishe rumenila niti punih obraza, vec se koza neznam..kao da se prilepila uz kosti koje se ocrtavaju, pa izgleda kao upala i vidljive su linije oko usana. Da li se to moze nekako ispraviti, to je privremeno ovako..mozda treba da prodje neko vreme ili je nepovratno. Koje je tvoje mishljenje u vezi ovoga..da li je moguce kako je moja koza osetljiva i nije bila spremna za ovakvu metodu ili...
Dragana 15 zelim te pitati josh neshto i molim te pomozi mi svojim odgovorom kako bih razumela.. Ovako..dermatolog kod kojeg sam odlazila pre dr.Isailovic mi je nakon pregleda preporuchio neke kremice koje sam spravlja i preporuchio mikrodermoabraziju. Gledajuci na internetu nisam uspela pronaci neke loshe informacije vezane za ovu metodu. Pristala sam i dozvolila po preporuci doktora, te smo dva puta rtadili na licu. Na pochetku nisam primecivala nikakve znachajne promene. Nakon kraceg vremena (a radila sam je u aprilu) zapazam kako je koza lica neverovatno mekana. I smeta mi shto je to tako jer nema vishe rumenila niti punih obraza, vec se koza neznam..kao da se prilepila uz kosti koje se ocrtavaju, pa izgleda kao upala i vidljive su linije oko usana. Da li se to moze nekako ispraviti, to je privremeno ovako..mozda treba da prodje neko vreme ili je nepovratno. Koje je tvoje mishljenje u vezi ovoga..da li je moguce kako je moja koza osetljiva i nije bila spremna za ovakvu metodu ili...
-
- Aktivan član
Licno ne znam bas previse o mikrodermoabraziji. Znam teoretski ali ne i prakticno, posto nikada nisam bila u prilici da vidim kako se to radi i kavi su rezultati.
U svakom slucaju, potrebno je vreme da se koza regenerise, a leto ti je pravo vreme za to, posto se celije koze mnogo vise stvaraju pod uticajem sunca( Ne direktno na sunce, obavezan SPF, ali svakako je dobro za regeneraciju).
Sa enzimima pocni polovinom septembra, i opet je obavezan zastitni faktor.
Pozdrav
U svakom slucaju, potrebno je vreme da se koza regenerise, a leto ti je pravo vreme za to, posto se celije koze mnogo vise stvaraju pod uticajem sunca( Ne direktno na sunce, obavezan SPF, ali svakako je dobro za regeneraciju).
Sa enzimima pocni polovinom septembra, i opet je obavezan zastitni faktor.
Pozdrav