velike bubljice i cirevi na zadnjici

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
zubica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 5:32 pm

velike bubljice i cirevi na zadnjici

Post od zubica »

imam veliki problem. na zadnjici mi cesto izlaze velike bubuljice ili cak i cir. to je uvijek samo jedna, znaci nikad ih nije vise odjednom. problem je sto to ne prestaje i ostavlja ruzne ljubicaste oziljke pa licim nq dalmatinca :( cir kad se pojavi nije velik, uvijek je na drugom mjestu.. nikad nije iz njih nikakav gnoj izlazio, mada ja to nisam ni dirala. on se osusi, na njemu se pojavi kao neka tacka, ja to zovem oko, onda se smanji i prosje.. ali ostane oziljak a ponekad i ispod koze osjecam neku tvrdu kuglicu...
nikad nisam imala problema sa kozom, i uvijek sam imala cist ten, cak i u pubertetu, i ne znam sta je ovo sad!
kako se to resava? piling? operaciija? tablete? kreme?
ko god je imao ikakvog iskustva sa tim neka mi odgovori, najljubaznije molim :(
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Najverovatnije ih izaziva bakterija, otidji dermatologu da se utvrdi koja tachno i da ti da terapiju!

bakterijska infekcija se shiri zato je bolje da shto pre odesh doktoru, da se ne proshiri josh na neki deo tela.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

Pazljivo sam procitala i mislim i ja da treba da podjes dermatologu. Narocito zbog cinjenice da kazes da ostaju oziljci. Ne mislim da je nesto strasno, ali podji dermatologu
zubica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 5:32 pm

Post od zubica »

poci cu ovih dana, jer ako to ne uradim od nervoze cu dobiti i jedan na zeludcu :)
nMilos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 24, 2008 3:09 pm

Post od nMilos »

I ja imam taj problem,samo cini mi se da je malo veci nego tvoj.Ja pijem roaccutan.Naravno radio sam briseve na gljivice i bakterije i tu je sve ok.
Za sada sam prezadovoljan lekom i napokon mogu mirno i bezbolno da sedim...
poz
niksonpop
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 14, 2007 5:40 pm

Post od niksonpop »

Pozdrav, vec sam pisao na ovom forumu u vezi cireva na zadnjici i butinam, ja sam se toga resio uz pomoc Dr. Filip Ser-a, potrazite moje poruke na ovom forumu i posetite ovog lekara, inace ja sam godinama muku mucio sa tim isto sam davao briseve i nista, sve dok nisam posetio navedenog dermatolog
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Ziveo Filip :)

Pozdrav za njega ovim putem :) znam da nas chita :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
biobalkan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 24, 2008 7:45 am

Post od biobalkan »

Pokušaj sa prirodnim preparatima. Ima ih zaista sjajnih i mogu se kupiti u apotekama. Dobro čitaj sastav, jer iako piše nije sve prirodno.
samo čisto i prirodno
Odgovori