Armur Thyroid- ima li u Srbiji da se kupi?

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
novosadjanka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 07, 2005 9:08 pm

Armur Thyroid- ima li u Srbiji da se kupi?

Post od novosadjanka »

Ovih dana mnogo citam o prirodnim hormonima stitne zlezde. Moje je pitanje da li Armur ima da se kupi u Srbiji i da li neko zna lekara koji ga prepisuje i zna da odredi terapiju?
Inace imam Hasimoto tireoditis i lecim se 7 godina. Pijem Euthyrox 150 mikrograma.
Per Aspera Ad Astra
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:08 pm

Re: Armur Thyroid- ima li u Srbiji da se kupi?

Post od Jelisej »

Armour thyroid ima u sebi previse T3 u odnosu na T4 pa onda vecina korisnika arnmoura koristi kombinaciju ova dva.
Mislim da je bolja opcija kombinovati T4 i T3, posto pretpostavljma da ne "dobijas" dovoljno T3, sto nije redak slucaj.
Korisnikov avatar
novosadjanka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 07, 2005 9:08 pm

Re: Armur Thyroid- ima li u Srbiji da se kupi?

Post od novosadjanka »

Pratim dosta sajtova i grupa posvećenih hašimoto tireoiditisu. Jedna grupa je američka i broji oko 20.0000 članova. Komentar svakog od njih ko je prešao na prirodne hormone je da se mnogo bolje osećaju, imaju manje tegoba i kvalitetniji život. Žalosno je što se hašimoto širi poput epidemije, ali samim tim treba pronalaziti put do boljih lekova i boljeg života.
Zato bi da saznam da li se u Srbiji može naći prirodni hormon i da li postoji doktor koji ume da dozira nivo hormona.
Per Aspera Ad Astra
Odgovori