KNEDLA U GRLU

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
kevca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 26, 2007 6:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

KNEDLA U GRLU

Post od kevca »

VEC PAR DANA IMAM PROBLEM SA GRLOM.ODNOSNO CINI MI SE DA CAK I NIJE U PITANJU GRLO,VEC ZDRELO ILI STA VEC.MOJ PROBLEM JE STO SKORO DA NEMAM BOLOVE PRI GUTANJU,NEMAM TEMPERATURU,NE BOLI ME,PECE,GREBE GRLO.PROBLEM JE U TOME STO IMAM KAO NEKU KNEDLU U GRLU I TO CINI MI SE NEGDE OKO GRKLJANA KAO KADA NESTO POJEDETE PA VAM ZASTANE U GRLU.TESKO MI JE GUTANJE A PROBLEM NASTAJE KASNIJE KAD POSLE OBROKA OSECAM KAO DA SE PODIZE I KADA PODRIGNEM BUDE MI LAKSE ALI SAMO NA TRENUTAK OSECAM DA JE OTPUSENO I ONDA U ROKU OD POLA MINUTA JEDNOSTAVNO SE ZACEPI..NISAM ISAO KOD LEKARA PIO SAM SEPTOLETE,CAJEVE TOPLE NAPITKE I NIJE MI BOLJE.JEDNOSTAVNO ME GUSI STA MISLITE U CEMU JE PROBLEM.HVALA PUNO
Hristina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 14, 2005 12:19 am

Post od Hristina »

Morate od nekud da krenete... Ako ne od doktora, onda mozete izvaditi u laboratoriji bris grla na bakterije i Candidu (gljivica). Ja sam imala slicne simptome od Candide a skoro i moja prijateljica, koja je mislila da je u pitanju stitna zlezda ali su joj nalazi bili u redu a Candida pozitivna.
maboleth
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 13, 2007 12:01 am

Post od maboleth »

Jel si mozda pod stresom zbog necega?
Ne verujem da je kandida, jer od gljivica obicno "grebe" grlo, a jezik zna da bude belicast.
zdenka.boskovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 19, 2007 3:05 pm

Re: KNEDLA U GRLU

Post od zdenka.boskovic »

Citala sam o Vasem problemu,pa me interesuje da li ste to rijesili do sada.Meni se to isto desava vec mjesec dana.Nesto mi zastane u grlu i to me tjera na podrigivanje.Odmah posle toga desava se isto i tako stalno.Ponekad imam problem sa gutanjem.Moram priznati da sam dosta uplasena i da me je strah od bolesti.

Veoma uplasena
Malo_hipo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 1:00 am

Post od Malo_hipo »

i meni se to dogadja!

100% sam siguran da vam je to na nervnoj bazi. i ja se plasim bolesti i dodje mi na trenutak osecaj da ne mogu da disem, moram da povracam tj. imam nesto u gusi. :)

duboko udahnite par puta i procice :O
Odgovori