Interesuje me da li je neko ima zdravstvnih problema i posle operacije stitne zlezde (totalno odstranjivanje). Ja i dalje imam problema sa ocima, tj. buljavost, i oftamolozi iz mog mesta insistiraju da idem na operaciju dekompresije ocne duplje. Dobila sam uput za KCS kod doktora Miroslava Kneževica. Da li neko zna nesto o ovom lekaru i da li je neko bio vec na ovakvoj opraciji i kakva su mu iskustva.
Unapred hvala!
Posle operacije
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 1:31 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Posle operacije
pozdrav,ja imam problem sa hipertir.i imam bazedov.ali je pod kontrolom,mada sam pila kortikosteroide i sada je sve ok,tj u granicama normale....moja mama je operisala tj.radjena joj je dekompresija orbite prosle godine(leto)radjeno na neurohirurgiji,sve je proslo kako treba....oporavak je bio naravno bolan (posle svake operacije je takav
)ali se brzo oporavila ...doktori divni ali svi stvarno...ona zadovoljna i nema vise problem mada ide na redovne kontrole ociju...ne brini.puno srece 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 1:31 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Posle operacije
ja bi trebalo da izvadim celu zl.posle n.godine. hoces li mi molim te reci gde si to radila-o?i kako je bilo posle -oporavak....hvala