Posle operacije

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ogidogi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 11, 2009 3:19 pm

Posle operacije

Post od ogidogi »

Interesuje me da li je neko ima zdravstvnih problema i posle operacije stitne zlezde (totalno odstranjivanje). Ja i dalje imam problema sa ocima, tj. buljavost, i oftamolozi iz mog mesta insistiraju da idem na operaciju dekompresije ocne duplje. Dobila sam uput za KCS kod doktora Miroslava Kneževica. Da li neko zna nesto o ovom lekaru i da li je neko bio vec na ovakvoj opraciji i kakva su mu iskustva.
Unapred hvala!
style
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 1:31 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Posle operacije

Post od style »

pozdrav,ja imam problem sa hipertir.i imam bazedov.ali je pod kontrolom,mada sam pila kortikosteroide i sada je sve ok,tj u granicama normale....moja mama je operisala tj.radjena joj je dekompresija orbite prosle godine(leto)radjeno na neurohirurgiji,sve je proslo kako treba....oporavak je bio naravno bolan (posle svake operacije je takav :) )ali se brzo oporavila ...doktori divni ali svi stvarno...ona zadovoljna i nema vise problem mada ide na redovne kontrole ociju...ne brini.puno srece :)
style
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 1:31 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Posle operacije

Post od style »

ja bi trebalo da izvadim celu zl.posle n.godine. hoces li mi molim te reci gde si to radila-o?i kako je bilo posle -oporavak....hvala
Odgovori