Da li iko moze da preporuci forum o plasticnoj hirurgiju u Srbiji koji je posecen i na kome ima svakodnevnih diskusija. Okozih se ovde cekajuci na odgovor a reklamiranje nije dostupan.
Nesto kao forum.hr!
Forum o plasticnoj hirurgiju u Srbiji!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 18, 2013 11:21 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 18, 2013 11:21 pm
Re: Forum o plasticnoj hirurgiju u Srbiji!!!
hvale bjelica ali ga i kude. plus sto meni treba esteticar a ne orl specijalista.
za ove druge bih morao da potrazim informacije.
hvala u svakom slucaju.
za ove druge bih morao da potrazim informacije.
hvala u svakom slucaju.
elisab napisao:Da,da, razumem Vas u potpunosti i u pravu ste. Neka se ova nasa diskusija nastavi i javno na forumu pa ce se mozda neko jos ukljuciti.....Bez pretenzija da Vas navodim ja cu Vam spomenuti neka imena pa Vi ili idite na pregled ili potrazite po internetu pa mozda to pomogne
Elem, mnogi hvale dr Bjelica sa VMA on je otorinolaringolog ali kazu da dobro radi nos, potom dr Vesna Rakic, Goran Lazovic i Milan Jovanovic sa Klinickog Centra Srbije, naravno Prof Colic, Prof Novakovic.... red je nasumican pa Vi pronjuskajete, Nadam se da sam pomogla.
Re: Forum o plasticnoj hirurgiju u Srbiji!!!
Eee super, mozda se sada jos neko prikljuci dikusiji.
Idite na pregled i porazgovarajte tako cete najbolje proceniti i nakon toga nam recite Vase utiske!!!!!
Idite na pregled i porazgovarajte tako cete najbolje proceniti i nakon toga nam recite Vase utiske!!!!!