Interesuje me koliko se krece cena ove operacije
i naziv klinike iz koje izlaze zadovoljni ljudi.
Takodje, zanima me, ako neko zna,
da li je cena ista ako se rade i donji i gornji kapci,
kao i jedan zahvat na na pr. gornjim kapcima.
Unapred HVALA.
Korekcija ocnih kapaka
Re: Korekcija ocnih kapaka
klinika uklonjeno_na_zahtev Beograd Narodnog Fronta i dr.Lazar PajevicGalina81 napisao:Interesuje me koliko se krece cena ove operacije
Unapred HVALA.
on je izvrstan doktor koji radi sa jos jednim kolegom dr.Georgijevim
ova intervencija nije mnogo skupa a cena zavisi i od same operacije odnosno koliko je koze potrebno skinuti ako radis i donje kapke trazi da ti oziljak bude unutar oka ( nevidljiv ) cena pa ne vise od 500 eura ali nemoj da me drzis za rec
pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 9:59 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
[quote="Galina81"]Interesuje me koliko se krece cena ove operacije
Unapred HVALA.[/quote]
ja sam operisala Ptozu gornjeg levog kapka kod doktara Zorana Lekica (menssana). Operacija se obavlje laserski, pod lokalnom anestezijom i traje navodno 30 min, ali realno - ne vishe od 5 min. nije ni malo bolno. meni su kratili mishicj ispod kapka tako da je operacija malo komplikovanija nego kad se samo krati kapak iz estetskih razloga, medjutim oporavila sam se dosta brzo. trenutno je proshto 2 meseca od operacije i efekat je odlichan. Kapak koji je bio dosta spushten u odnosu na desni je sad na istoj visini i nemam vishe problema sa vidom koje sam imala pre operacije.
sve u svemu, prezadovoljna sam.
Unapred HVALA.[/quote]
ja sam operisala Ptozu gornjeg levog kapka kod doktara Zorana Lekica (menssana). Operacija se obavlje laserski, pod lokalnom anestezijom i traje navodno 30 min, ali realno - ne vishe od 5 min. nije ni malo bolno. meni su kratili mishicj ispod kapka tako da je operacija malo komplikovanija nego kad se samo krati kapak iz estetskih razloga, medjutim oporavila sam se dosta brzo. trenutno je proshto 2 meseca od operacije i efekat je odlichan. Kapak koji je bio dosta spushten u odnosu na desni je sad na istoj visini i nemam vishe problema sa vidom koje sam imala pre operacije.
sve u svemu, prezadovoljna sam.
Treba ishvaliti jednog doktora.
Da li je to dozvoljeno?
Da li je to dozvoljeno?
- Plastic Surgeon
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 4:05 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Galina81, ako zelis mozes da procitas jedan clanak sa slicicama o Blefaroplastici...... A ovde da pogledas cene raznih klinika. Inace je ovde dozvoljeno hvaliti hirurge... a na tebi je da odlucis.
Ja bih pitala shinyP, da li je moguce da postavis fotografije od pre i posle zahvata?
Ja bih pitala shinyP, da li je moguce da postavis fotografije od pre i posle zahvata?