zdravo svima ..
citala sam mlocas price od strane JASNE za WMA.. da je operacija nosa estecka hirurgija kostala 1500 e xaxaxx
. DR. BJELIC je nacelnik ORL na WMA
ja sam uradila devijaciju nosa i ujedno setecku, ostala sam jedana dan duze u bolnici i svega sam platila tacno 36 000 din..
Moram da napomenem da je dan lezanja od predvidjenih dva dana dodatno (2 000 din )
Inace svaka osoba reaguje drugacije na operaciju,ja iskreno nista nisam osetila, niti sam primala inekcije za bolove :
sreca,.
Primanje za operaciju i sama priprema za operaciju je malo teza . tj. suzdrzavanje od hrane i vode.. uglavnom operacije krecu posle vizite od 8.30 h i operizu najkasnije do 12 h.. posle 2 h dobijes caj koji moses da pijes.. a sutradan ides kuci ako sve bude uredu i to najkasnije do 11 h jer sledeci pacijenti ulaze od 12 h do 13 h..
za sve ostalo netreba da bude vasa briga vec lekara ..
vase je smo da slusate kao vam kazu ...
ewo ja idem 19 ovog meseca na prvu kontrolu..
jos uvek mi je nos natecen ali se vidi oblik .. da malo je vise natecen izmedju oka i izmedju obrca de su naravno i bili radovi
ja se unapred izvinjavam jasni ali malo je preuvelicala sve
ovo sam rekla jer mi neko od lekara radi bas tu ..
ORL
poz svima koji zele lepsi izgled ..
hrabro i bez ikakvih cimanja ipak na WMA rade jako dobri lekari...
( tamo se ipak lece , poluticari,sportisti,vojna lica i td. )
Ps. inace nemoj da vam se smeju kad dodjete gore i trazite nos od andjeline joli ili tako neku cicu .. rade nos po vasem obliku lica..