VMA - ESTETSKA HIRURGIJA
VMA - ESTETSKA HIRURGIJA
Interesuje me ko je NAJBOLJI ESTETSKI HIRURG na VMA (iz iskustva i od strane strucnih lica)...
Unapred hvala.[/b]
Unapred hvala.[/b]
Hvala vam na odgovorima, ali ja nisam rekla zbog cega me interesuje ovo
a to je zbog RINOPLASTIKE i PODIZANJA KAPAKA.
Pa ako biste mogli da mi kazete zbog cega dr Marjan Novakovic - DA a dr Jadran Bandic - NE i da li mogu negde da vidim njihove prethodne radove.
I videla sam da se dosta spominje ime dr Bjelica - nesto o tome?
HVALA[/u][/b]

Pa ako biste mogli da mi kazete zbog cega dr Marjan Novakovic - DA a dr Jadran Bandic - NE i da li mogu negde da vidim njihove prethodne radove.
I videla sam da se dosta spominje ime dr Bjelica - nesto o tome?
HVALA[/u][/b]
Ja sam nekako uvek bio u ''fazonu'' gde je skuplje tu je i bolje..
Ali sada imam pitanje.. VMA je dom najobucenijih doktora-hirurga u Srbiji.. Mene interesuje operacija korekcije usiju,i shvatam da je to verovatno i najprostija estetska operacija,sa najmanjim procentom nezeljih dejstva,i trenutnim otpustanjem kuci..
Pa me zanima.. Da li postoji uopste neka razlika,da tu operaciju izvedem u nekom privatnoj klinici gde cu platiti 600-700 pa i vise eura,za tih 2 sata koliko to traje,ili da to uradim na VMA?
Moj najveci strah je da mi usi ne izgledaju ''normalno''.. Tj. da posle operacije izgledaju neprirodno,ili pa jedno bude drugacije od drugog,drugi ugao itd i da se to bas primecuje..
Kada je lice u pitanju tu sam perfekcionista,ako ne mogu kosu da namestim kako treba ja se iznerviram,a kamoli nesto ovako
Ali sada imam pitanje.. VMA je dom najobucenijih doktora-hirurga u Srbiji.. Mene interesuje operacija korekcije usiju,i shvatam da je to verovatno i najprostija estetska operacija,sa najmanjim procentom nezeljih dejstva,i trenutnim otpustanjem kuci..
Pa me zanima.. Da li postoji uopste neka razlika,da tu operaciju izvedem u nekom privatnoj klinici gde cu platiti 600-700 pa i vise eura,za tih 2 sata koliko to traje,ili da to uradim na VMA?
Moj najveci strah je da mi usi ne izgledaju ''normalno''.. Tj. da posle operacije izgledaju neprirodno,ili pa jedno bude drugacije od drugog,drugi ugao itd i da se to bas primecuje..
Kada je lice u pitanju tu sam perfekcionista,ako ne mogu kosu da namestim kako treba ja se iznerviram,a kamoli nesto ovako

ja sam kod dr marjana operisala grudi. za to ga preporucujem. ne znam za ovo sto tebe zanima...MilMit napisao:Hvala vam na odgovorima, ali ja nisam rekla zbog cega me interesuje ovoa to je zbog RINOPLASTIKE i PODIZANJA KAPAKA.
Vec sam pisala za dr Jadrana Bandica. Nije licno iskustvo, ali je pre par godina bila aktuelna prica kako je unakazio jednu Svajcarkinju, radio joj je grudi i facelifting, koliko se secam i to u jednoj klinici u Podgorici. Zena je jedva ostala ziva, Dosli su iz Svajcarske i pokupili je unace bi bila pokojna. Jos je bio i bahat prema njoj. Pisalo se o tome prilicno.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 10:32 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: VMA - ESTETSKA HIRURGIJA
Koliko ja znam, dr Bjelic je ORL, a ne plasticni hirurg. Mozda gresim?
Ja preporucujem dr Baneta Piscevica, plasticnog hirurga.
Odlican strucnjak!

Ja preporucujem dr Baneta Piscevica, plasticnog hirurga.
Odlican strucnjak!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 12:30 am
Moje iskustvo sa Novakovicem je lose...nije bila estetska vec pokusaj rekonstruktivne operacije...humanost i profesionalnost nula. Piščević odličan, isto kao i Milomir Gačević (ima svoju ordinaciju za estetsku hirurgiju), Boban Đorđević...
što me ne slomi, ojača me
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
E, Boban Đorđević!!!!!
Mene je operisao prošle nedelje i za svaku je preporuku. Jako fin, kulturan i pedantan. Maksimalno dostupan i predusretljiv.
Mene je operisao prošle nedelje i za svaku je preporuku. Jako fin, kulturan i pedantan. Maksimalno dostupan i predusretljiv.
ljudi, jel moze neko da napise nesto o roncevicu, on je davno bio na vma....bilo sta, bilo kakva informacija....