VMA - ESTETSKA HIRURGIJA

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
MilMit
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 10:23 pm

VMA - ESTETSKA HIRURGIJA

Post od MilMit »

Interesuje me ko je NAJBOLJI ESTETSKI HIRURG na VMA (iz iskustva i od strane strucnih lica)...
Unapred hvala.[/b]
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

po mpm misljenj, dr Marjan Novakovic. :)
deana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 12:52 pm

Post od deana »

Samo ne dr Jadran Bandic.
MilMit
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 10:23 pm

Post od MilMit »

Hvala vam na odgovorima, ali ja nisam rekla zbog cega me interesuje ovo :) a to je zbog RINOPLASTIKE i PODIZANJA KAPAKA.

Pa ako biste mogli da mi kazete zbog cega dr Marjan Novakovic - DA a dr Jadran Bandic - NE i da li mogu negde da vidim njihove prethodne radove.

I videla sam da se dosta spominje ime dr Bjelica - nesto o tome?

HVALA[/u][/b]
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Sto se tiche rinoplastike svakako preporuchujem Bijelica.

Najbolji je u Evropi.

Za kapke ne bih znala...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Taurus_sd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 17, 2007 5:11 pm

Post od Taurus_sd »

Ja sam nekako uvek bio u ''fazonu'' gde je skuplje tu je i bolje..

Ali sada imam pitanje.. VMA je dom najobucenijih doktora-hirurga u Srbiji.. Mene interesuje operacija korekcije usiju,i shvatam da je to verovatno i najprostija estetska operacija,sa najmanjim procentom nezeljih dejstva,i trenutnim otpustanjem kuci..

Pa me zanima.. Da li postoji uopste neka razlika,da tu operaciju izvedem u nekom privatnoj klinici gde cu platiti 600-700 pa i vise eura,za tih 2 sata koliko to traje,ili da to uradim na VMA?

Moj najveci strah je da mi usi ne izgledaju ''normalno''.. Tj. da posle operacije izgledaju neprirodno,ili pa jedno bude drugacije od drugog,drugi ugao itd i da se to bas primecuje..

Kada je lice u pitanju tu sam perfekcionista,ako ne mogu kosu da namestim kako treba ja se iznerviram,a kamoli nesto ovako :)
isidora
Aktivan član
Aktivan član

Post od isidora »

MilMit napisao:Hvala vam na odgovorima, ali ja nisam rekla zbog cega me interesuje ovo :) a to je zbog RINOPLASTIKE i PODIZANJA KAPAKA.

Pa ako biste mogli da mi kazete zbog cega dr Marjan Novakovic - DA a dr Jadran Bandic - NE i da li mogu negde da vidim njihove prethodne radove.
ja sam kod dr marjana operisala grudi. za to ga preporucujem. ne znam za ovo sto tebe zanima...
danny74
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 10, 2009 9:55 pm

Post od danny74 »

Trebalo bi da zakazem pregled kod dr Bijelica za drugu operaciju nosa, obzirom da prva nije uspela, iako sam je radila na VMA ali kod drugog doktora. Da li neko zan koliko se ceka na pregled od dana zakazivanja, a koloko posle na operaciju?
deana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 12:52 pm

Post od deana »

Vec sam pisala za dr Jadrana Bandica. Nije licno iskustvo, ali je pre par godina bila aktuelna prica kako je unakazio jednu Svajcarkinju, radio joj je grudi i facelifting, koliko se secam i to u jednoj klinici u Podgorici. Zena je jedva ostala ziva, Dosli su iz Svajcarske i pokupili je unace bi bila pokojna. Jos je bio i bahat prema njoj. Pisalo se o tome prilicno.
issis
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Sep 15, 2008 1:03 pm

Post od issis »

Dali neko zna u kojoj privatnoj klinici radi Marjan Novakovic?Znam da radi i na vma
isidora
Aktivan član
Aktivan član

Post od isidora »

issis napisao:Dali neko zna u kojoj privatnoj klinici radi Marjan Novakovic?Znam da radi i na vma
ja sam bila jedno tamo, ali da me ubijete sad ne znam...

negde je kod meka, preko puta hajata, na novom bgd-u... u jednom od onih solitera sto su svi isti. ako nadjem, javicu.
Masha23
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 10:32 am

Re: VMA - ESTETSKA HIRURGIJA

Post od Masha23 »

Koliko ja znam, dr Bjelic je ORL, a ne plasticni hirurg. Mozda gresim? :-?
Ja preporucujem dr Baneta Piscevica, plasticnog hirurga.
Odlican strucnjak! :)
muffy
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 12:30 am

Post od muffy »

Moje iskustvo sa Novakovicem je lose...nije bila estetska vec pokusaj rekonstruktivne operacije...humanost i profesionalnost nula. Piščević odličan, isto kao i Milomir Gačević (ima svoju ordinaciju za estetsku hirurgiju), Boban Đorđević...
što me ne slomi, ojača me
Vanjina mama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am

Post od Vanjina mama »

E, Boban Đorđević!!!!!
Mene je operisao prošle nedelje i za svaku je preporuku. Jako fin, kulturan i pedantan. Maksimalno dostupan i predusretljiv.
nekilik89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 22, 2009 2:53 pm

Post od nekilik89 »

ljudi, jel moze neko da napise nesto o roncevicu, on je davno bio na vma....bilo sta, bilo kakva informacija....
Odgovori