DR. ZORAN JOVANOVIC

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
secret
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 2:18 am

DR. ZORAN JOVANOVIC

Post od secret »

Ima li neko iskustva s dr.Jovanovicem iz Zvecanske?
ickoo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 17, 2011 8:19 pm

Re: DR. ZORAN JOVANOVIC

Post od ickoo »

:lol: iskustva nemamo ali osobu znam licno
maja1984
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2011 9:53 pm

Post od maja1984 »

A ko je taj Zoran ? jel dobar hirurg ?
tosamja1978
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 30, 2011 8:27 pm

Post od tosamja1978 »

Dr. Zoran Jovanovic je plasticni hirurg iz Zvecanske (klinika za plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju). Jeste da je malo bio po novinama za zbog raznih klevetanja koja su namestena upravo od strane njegovih kolega, jer mu nisu ni do kolena, on je ubedljivo nas najbolji plasticni/estetski i rekonstruktivni hirurg. Kolege smo nismo prijatelji tako da ne zelim da ispadne da ga hvalim, ali to sto taj covek moze da napravi ne moze niko. Ne reklamira se, ali ko zna zna. Malo je bucan i drzak, ali ko ga poznaje zna da je veoma harizmatican i veliki covek. Preporucio bih ga svima.
Marinafina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 18, 2015 6:43 pm

Post od Marinafina »

Bila sam na intervenciji uklanjanja mladeza na ledjima kod doktora Zorana Jovanovica, prilikom koje me je on ''izvacario'' svuda, cak i po zadnjici i grudima. Pri tom je imao i jako neumesne i perverzne komentare, u cemu su ga sestre podrzavale. Ja sam se jako uplasila, mnogo sam ogorcena i zelela bih da prijavim doktora nadleznima. Ali koliko vidim, to nece imati neku svrhu, pa makar da upozorim devojke da je to jedan matori perverznjak kog treba da se klone.
MarijaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 12, 2015 2:06 pm

Post od MarijaBG »

Dr me je operisao pre dva dana, u utorak 10.03.2015. Na odeljenje smo primljene zajedno drugarica i ja, masno tkivo je u pitanju. Dr je sjajan, pritom nas nije ni pogledao kao zene a nije bilo ni nagovestaja o nekom pipanju. Mora da si mnogo zgodna i lepa kad je podlegao iskusenjima, ali nesto ne verujem da su ga i sestre u tome podrzavale.
Citala sam ja i ranije neke bljuvotine o njemu, ali opsti utisak je da je covek laf. Sasvim je smesno iznositi takve gadosti u javnost, jer kakva si ti to zena kad to dopusts?(ili izazivas)
Marasmart
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 27, 2015 6:19 pm

Post od Marasmart »

Pobogu Marija, kako mozete tako da komentarisete,ako ste uopste zena? Po komentaru ne bih rekla.
Kako pacijentkinja koja mora da bude gola na stolu moze da izaziva lekara?
Cak i da je moguce,duznost lekara je da se ponasa profesionalno!
Marija Mala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 29, 2015 9:38 pm

Post od Marija Mala »

Doktor Zoran Jovanovic je jedan psihopata kome je jedino ostalo da pipka devojke jer vise nista ne moze da uradi, sto zbog godina sto zbog prekomerne kilaze. SRAMOTA!
Odgovori