BOLOVI U STOMAKU POSLE PRAZNJENJA CREVA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 26, 2011 2:51 pm
BOLOVI U STOMAKU POSLE PRAZNJENJA CREVA
Vec par dana imam problem sa jakim bolom u stomaku,posle praznjenja creva.Bol traje otprilike oko 2-3 min.Inace imam redovnu stolicu,nekada je svetle,a retko tamne boje.Da li neko zna sta je uzrok jakog bola?Desava mi se i da imam cesta nadimanja.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: BOLOVI U STOMAKU POSLE PRAZNJENJA CREVA
Bilo bi dobro da date stolicu na analizu:koprokultura i stolica na Candidu (mada to u privatnim laboratorijama rade iz jednog uzorka,dok u drzavnim mora da se pise posebno uput za svaku analizu).
Da li ste u skorasnje vreme pili neke antibiotike?
Nadimanja i grcevi mogu biti od povecane Candide u crevima,pogotovo ako se prethodni dan jede nesto slatko.Takodje stolica je svetlije boje.
Bilo bi dobro uraditi i stolicu na parazite i protozoe,mada iz licnog iskustva,vise mi lici na Candidu.
Da li imate jos nekih simptoma? Mucnina ujutru,slabost organizma,umor,akne,krkljanja u crevima posle kiselih namirnica,hleba i testa? Beo jezik? Koliko godina imate?
Za pocetak bilo bi dobro ukljuciti probiotike i jedno vreme totalno izbaciti slatkise,voce,sokove,med,pa da se vidi ima li poboljsanja.
Da li ste u skorasnje vreme pili neke antibiotike?
Nadimanja i grcevi mogu biti od povecane Candide u crevima,pogotovo ako se prethodni dan jede nesto slatko.Takodje stolica je svetlije boje.
Bilo bi dobro uraditi i stolicu na parazite i protozoe,mada iz licnog iskustva,vise mi lici na Candidu.
Da li imate jos nekih simptoma? Mucnina ujutru,slabost organizma,umor,akne,krkljanja u crevima posle kiselih namirnica,hleba i testa? Beo jezik? Koliko godina imate?
Za pocetak bilo bi dobro ukljuciti probiotike i jedno vreme totalno izbaciti slatkise,voce,sokove,med,pa da se vidi ima li poboljsanja.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 26, 2011 2:51 pm
Nisam skoro koristila antibiotike.Nemam problema posle kiselog ili slatkog jela.Jednostavno mi naidje takav period,kada imam bolove.Nemam ih stalno.Inace imam 30 godina.Procitala sam da neke osobe koje imaju candidu gube tezinu,kod mene nije takav slucaj.Tako da se nadam da nije u pitanju candida.Jedino mi preostaje da uradim analize.U svakom slucaju hvala na savetu.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Candida kod nekih moze da izazove i zatvor i gojaznost,ali ako se bol i dalje nastavi bilo bi dobro zakazati kolonoskopiju ili uraditi pasazu creva,jer je mozda uzrok nesto drugo.Neki polip....
Sa koje strane te boli?
Sa koje strane te boli?