Od pre 3 godine otkrili su mi gastritis ali nije mi stvarao probleme.
Ovu godinu pre 2 meseca se sve pogorsalo.Imala sam mucnine,gorusicu,zatvor,osecala sam se iscrpljeno i bez energije i otisla sam da uradim UZ abdomena i sa organima je bilo sve u redu ali rekli su mi da imam hronicni Gastritis. Dali su mi neki lekovi koji su mi pomogli prvih desetak dana a onda sve kao i pre.
Onda sam posumnjala da imam Helikobakter pa sam otisla da uradim test koji je bio negativan.Onda sam uradila i ispitivanja krvi i krv mi je dobra. I onda je kao glavni uzrok ostala nervoza bar su mi tako lekari rekli (sto je meni cudno jer i kad se ne nerviram imam iste probleme )
E sad...problem je u tome da je zatvor zadnjih nekoliko dana prosao i da se stolica vratila u normali. Ali,bolove u stomaku i mucnine uvece i ujutru i kiseline u zeludcu jos uvek traju.
Mislila sam da nije neki poremecaj sa menstruacijom ali je i to u redu i redovno.
Znam da bi trebala da pripazim na ishrani (sto moram priznati da ne radim najbolje ali treba mi i pomoc sta da izbegavam da jedem da me neko savetuje primetila sam da mi cokolada uopste ne prija pa pokusacu da je otkazem ali sta bi drugo trebala izgebavati ? )
- Ovi bolovi u stomaku su poceli prvo oko pupka u vidu probadanja , onda je preslo na desne strane pa je sad u sredini. Nekad osetim i u gornjem delu kod rebara kako me iznenada boli (isti bol )a nekad i posle jela kako me presecu u predelu zeluca

Kiseline su mi uvece pojacane i pored toga sto pijem lekove i izgubila sam apetit ne jede mi se uopste i ono kad
Zamolila bih nekoga za savet od cega mislite da je ovakvo stanje i sta da izbegavam u ishrani ?