Hronicna upala slepog creva?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
villiem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 16, 2007 10:32 am

Hronicna upala slepog creva?

Post od villiem »

Postovani,

Probacu ovim putem da se informisem u vezi hronicnog bola koji se lokalizuje u donjem desnom delu stomaka u predelu cekuma ili slepg creva.Ponekada je ostar a nekad ga nema danima i to ga nema uglavnom pri kretanju.Pri sedenju ili lezanju bol je prisutan vecinu vremena ali je uvek malog intenziteta.Najteze je definisati vrstu boli posto je to nekada samo osecaj da se nesto u tom delu zaglavilo, da nesto tamo stoji i nece da prodje a nekada je blago peckanje.U nekoliko navrata za par meseci pojavio se i dva do tri puta jak i ostar bol koji je jako kratko trajao.
Znaci uglavnom je to osecaj neke blage upale u tom delu stomaka.
Mene interesuje da li se na osnovu iskustva sa debelim crevom moze reci da upala moze da bude hronicna oko slepog dela i da li je moguce da se radi o nekoj drugoj problematici na koju bih mogao da obratim paznju.
Trenutno pijem gastroperidon posto sam gastroenterologu opisao svoje probleme gde sam mu rekao, takodje, da sam u jednom momentu takvih bolova i peckanja Sam pritisnuo stomak u tom delu, nakon cega sam osetio olaksanje.Pretpostavljam da se pokusava ubrzati proces prolaska sadrzaja u crevima ali ja sumnjam da je problem u tromim crevima jer i sada trenutno sa dobrom i redovnom stolicom imam iste bolove.
Poslednjih godinu dana sam lecen od hronicnog gastritisa i duodenitisa, gde imam RE gr C u zavrsnom delu jednjaka sa radijalnim plicim ulceracijama duzine i do 3-4 santimetra u predelu ezofagogstricnog spoja kao i malu zeludacnu kilu oko 2-3 santimetra.
Pijem Nexium za pokazane tegobe.
Samostalno sam radio stolicu na krvarenje, urinokulturu, spermokulturu i bris uretre posto sam u zadnje vreme imao bolove u mokracnom kanalu posle ejakulacije.
To sam lecio antibioticima skoro 3 meseca po nalogu urologa.Radio sam ultrazvuk abdomena zbog tih probelma i nalazi su uredni.
Molim za savet.
Hvala najlepse
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Hronicna upala slepog creva?

Post od aaaca »

Дуготрајном применом антибиотика и осталих хемикалија си упропастио флору у цревима. Сада ти треба дуготрајна примена пробиотика, а пожељно и домаћег кефира, алкализација организма...
Odgovori