Postovani,
molila bih nekoga da mi se javi i pomogne mi u resavanju mog problema.Naime vec duze vreme imam uzasno krcanje u donjem delu stomaka, tj, u crevima praceno gasovima i prolivastom ili kasastom stolicom jednom do dva puta dnevno. Krcanje je toliko glasno da mi bude neprijatno u drustvu. Sve ovo mi se desava a ja nisam uspela da utvrdim da li uzimanje odredjene hrane moze da doprinese tome iako sam pratila. S obzirom da mi je pre 3 god. dijagnostilovan IK pitam da li krcanje u crvima ima veze sa IK ili je to nesto drugo. Nesto mi pada i kandida napamet, ali nisam upoznata sa simptomima prisustva kandide u crevima. Analize na kandidu nisam radila ali imam nameru nadnih dana da to odradim. Da li neko ima savet ili misljenje u vezi sa mojim problemom? Hvala!
krcanje u crevima
Javite se gastroenterologu da Vam uradi sve analize ponovo.Ako ste imali iritabilni kolon sasvim je moguce da je to,ili ste se nesto posebno nervirali u poslednje vreme,ili je neodgovarajuca hrana i nacin zivota...Morate da se obratite gastroenterologu,jer ne mozemo mi da nagadjamo sta je!?Mora da se na onovu simptoma i predhodnog stanja da se sagleda klinicka slika i da se postavi dijagnoza,ali za to trebaju malo detaljnije pretrage.
Srdacno Vas pozdravljam!

Srdacno Vas pozdravljam!

"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 14, 2008 3:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
OK slazem se da treba da se obratim gastroenterologu zbog problema koje imam, samo sam mislila da mozda neko ima slicne pa da razmenimo misljenja. Kad mi je dijagnostikovan iritabilni kolon imala sam samo bolove sa leve strane stomaka u debelom crevu, sa prolivima 2-3 puta dnevno, a sada je malo drugacije, bolove nemam ali imam celodnevno krcanje u crevima, i dalje prolivaste stolice. Nesto sam nacula da slicne probleme daje kandida. A sto se tice IK neznam vise sa cim da ga lecim. Probala sam sve zivo i slaba vajda. Nekad bolje, nekad gore, jednostavno shvatila sam da moram da se nosim s tim ali me sada zabrinjava trenutno stanje.