MODULEN IBD?
MODULEN IBD?
pozdrav
zanima me jel imao ko iskustva sa ovim preparatom?gde se moze nabaviti u Srbiji (ako uopste i moze)?
inace to je preparat koji proizvodi svajcarski nestle i namenski je napravljen za obolele od kronove bolesti.negde sam procitao da to postoji pa rekoh da se raspitam...
zanima me jel imao ko iskustva sa ovim preparatom?gde se moze nabaviti u Srbiji (ako uopste i moze)?
inace to je preparat koji proizvodi svajcarski nestle i namenski je napravljen za obolele od kronove bolesti.negde sam procitao da to postoji pa rekoh da se raspitam...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 16, 2008 12:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Pozdrav! JA ISTO BOLUJEM OD CREVA ALI OD SECERA.MOJA SESTRA IMA KRONOVU BOLEST I RASPITACU SE KOD NJE,ONA ZIVI U AUSTRALIJI,ZA TAJ LEK,VEC SAM JOJ POSLALA PORUKU.A VECERAS CU SE CUTI SA DRUGARICOM U SVETSKU I ZAMOLICU JE DA SE I ONA RASPITA.POZDRAV!!!
Bolujem od dijabetesa od 1995. god.Imam sve komplikacije od secera.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 11:36 pm
pozdrav
ja vec neko vreme prijem modulen,dobijam ga preko hrvatskog zdravstvenog, skoro pa dzabe..,to vam je dodatak prehrani i ima masu minerala i vitamina...posto i sami znate, da nam je smanjena mogucnost apsorbcije tih tvari....okus je kao sirutka, samo zasladjena....ja pijem dve-tri case dnevno...malo mi je vec dojadilo....kazu da je daleko bolji od napitka ensure....cuo sam da ce doci na trziste i modulen sa raznim okusima....u hrvatskoj je isto tako dosta nepoznat, meni u apoteci to uvijek narucuju... u srbiji sam se raspitivao,ali niko nije ni cuo za njega...trebalo bi se raspitati u agencijji za lekove ili u nekoj veleprodaji lekova...
ja vec neko vreme prijem modulen,dobijam ga preko hrvatskog zdravstvenog, skoro pa dzabe..,to vam je dodatak prehrani i ima masu minerala i vitamina...posto i sami znate, da nam je smanjena mogucnost apsorbcije tih tvari....okus je kao sirutka, samo zasladjena....ja pijem dve-tri case dnevno...malo mi je vec dojadilo....kazu da je daleko bolji od napitka ensure....cuo sam da ce doci na trziste i modulen sa raznim okusima....u hrvatskoj je isto tako dosta nepoznat, meni u apoteci to uvijek narucuju... u srbiji sam se raspitivao,ali niko nije ni cuo za njega...trebalo bi se raspitati u agencijji za lekove ili u nekoj veleprodaji lekova...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 16, 2008 12:51 pm
- Kontakt:
pozdrav!
Evo mene opet.Sestra nije uopste cula za taj proizvod ali mi je drugarica nasla na netu u svetsku i raspitace se u apoteci.To je hrana a ne vrsta leka,ako je ona dobro cula.Za nas sa bolesnim crevim i jos komplikacija dodatnih.Mislim da i podize imunitet.Ako saznam da negde ima,javicu ti.To je kao hrana za bebe,cokolino i tako to.Da li si ti nesto jos saznao?
Bolujem od dijabetesa od 1995. god.Imam sve komplikacije od secera.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 11:36 pm
Modulen IBD je hrana u prahu za posebnu medicinsku namjenu,nutritivno uravnotezena,kompletna klinička prehrana,namenjena oboljelima od Crohnove bolesti od 5 godina zivota nadalje. Koristi se kao samostalni obrok ili nadopuna prehrani. Ne sadrzi gluten i laktozu.
http://www.nestle.co.uk/Nutrition/Healt ... odulenIBD/
http://www.nestle.co.uk/Nutrition/Healt ... odulenIBD/
Re: MODULEN IBD?
Posle mnogo prepesacenih kilometara sam ga nasla u apoteci DHL na privatnoj me pitajte za njihovu adresu i kontakt telefon, modulen je sjajna i pomalo skupa stvar ja ga za sad pijem po jednu mada bi trebalo bar dve case na dan i jedan normalan obrok i traje nesto manje od nedelju dana.