molim da neko protumaci nalaz biopsije
molim da neko protumaci nalaz biopsije
isecak mukoze tankog creva pravilne visine i gradje resica,epitel kripti je umnozen,lamina proprija u nivou kripti sadrzi srednje obilan limfo-plazmocitni zapaljenski infiltrat s retkim eozinofilima
dg enteritis chronica
dg enteritis chronica
Re: molim da neko protumaci nalaz biopsije
jel ima neko da odgovori
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Нисам стручњак али када већ понављаш питање могу само да ти кажем да је у питању инфекција и то вероватно паразитима.
Да ли је преписано некакво лечење?
Да ли је преписано некакво лечење?
samo emanera 40mg 4 nedelje i posle da nastavim sa colosparetard 8nedelja interesuje me da li ovako stanje moze biti podloga za neko ozbiljnije organsko oboljenje
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Он ти лечи желудачни рефлукс и надражена црева, а дијагноза је запаљење танког црева?
Шта ћеш горе него кад имаш проблем са системом за варење хране који ти даје живот? То може да направи свакакве проблеме нарочито ако се погрешно лечи, а мени делује да је то овде случај.
Шта ћеш горе него кад имаш проблем са системом за варење хране који ти даје живот? То може да направи свакакве проблеме нарочито ако се погрешно лечи, а мени делује да је то овде случај.
situacija se pogorsava mucnima i lose varenje me ubise posumnjao sam u pankreas i uradio neke analize
pankreasne amilaze 19 15-53
glukoza 4.8
alkalna fostaza 76 40-129
alt 17
ast 15
ggt14
s amilaza 40
lipaza 26
acidum uricum 352
bilirubin ukupni 11.8
urea 6.4
kreatinin 93
gfr 80
ultra zvuk uredan
ovo je sve u redu ali meni i dalje je lose
da li i pored ovih rezultata postoji mogucnost bolesti pankreasa da napomenem imam problem sa smrdljivim stolicama mucnina i povremeni bolovi u ledjima vise sa leve strane
molio bih ako ima neko strucan da prokomentarise hvala unapred
pankreasne amilaze 19 15-53
glukoza 4.8
alkalna fostaza 76 40-129
alt 17
ast 15
ggt14
s amilaza 40
lipaza 26
acidum uricum 352
bilirubin ukupni 11.8
urea 6.4
kreatinin 93
gfr 80
ultra zvuk uredan
ovo je sve u redu ali meni i dalje je lose
da li i pored ovih rezultata postoji mogucnost bolesti pankreasa da napomenem imam problem sa smrdljivim stolicama mucnina i povremeni bolovi u ledjima vise sa leve strane
molio bih ako ima neko strucan da prokomentarise hvala unapred
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нема нико стручан. Чиме се храниш, детаљно?
uglavnom sve ali trudim se da to bude sto zdravije sa puno voca beli hleb izbegavam
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Прво мораш да из исхране избациш то "све" па онда даље. Столица прво смрди због лошег меса које се користи у исхрани као и због осталих "здравих" намирница. После иде кандида и поремећена цревна флора.
suhomesnate proizvode retko retko kad kupujem kao i meso po marketima alkohol ne pijem ne pusim noni pijem skoro 2 meseca preventivno svakodnevno unosim voce cajeve desi se ponekad zbog pripode posla da pojedem nesto od brze hrane ali to je mozda 2 puta u toku nedelje imao sam problema ranije sa kandidom ali to sam nekako resio radio sam i test tj biopsiju na helikobakteriju i negativan je ocajan sam najvise brinem da nije neki problem sa pankreasom
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Пробај да мучнину решиш таблетама за варење као што је Дигестал или Натролов Дигест супорт.
За столицу пробај да пијеш пробиотике као што је на пример Мултилак у комбинацији са Натрол Ацидофилусом.
За столицу пробај да пијеш пробиотике као што је на пример Мултилак у комбинацији са Натрол Ацидофилусом.
hvala na savetima evo sad sam rucao i odmah su krenuli problemi sa varenjem da naglasim od juce sam poceo da uzimam kreon izludjuje me ovo sto ne znam sta je uzrok a vec sam puno toga uradio
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Шта си ручао и колико?
Шта ти је креон?
Шта ти је креон?
kreon su enzimi za varenje pre par meseci radio sam stolicu na svarljivost i pronadjene su kapljice masti od tad uzimam kreon od 25000 a danas sam opet radio stolicu na svarljivost nadjena su misicna vlakna