Bolovi u ranoj trudnoci i lagano krvarenje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 09, 2016 2:50 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Bolovi u ranoj trudnoci i lagano krvarenje
Trudna sam nekih 6 nedelja (nisam jos bila kod dr pa ne znam tacno, tek sam saznala) i svakodnevno imam bolove u donjem stomaku kao kad treba da dobijem s tim sto traju 5-10 minuta i onda prestanu. A danas sam imala i obilniji iscjedak sa primjesama krvi. Prva mi je trudnoca i nemam pojma sta sve mogu da ocekujem, pa ako neko moze da mi kaze da li je ovo normalno bila bih vam zahvalna.
- andjelija81
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm
Re: Bolovi u ranoj trudnoci i lagano krvarenje
trebalo bi da se javis lekaru i objasnis simptome koje imas. ja sam u obe trudnoce imala neznatno braonkasto krvarenje i u obe sam koristila utrogestan. moj savet ti je da ne preterujes sa aktivnostima, da malo vise odmaras i obavezno idi do ginekologa. sada si vec 6. nedelja, nije rano. nemoj da se brines, krvarenja su cesta u ranoj trudnoci. ne bi valjalo da je jako obimno i crveno, kao menstruacija. ali svakako idi na pregled. sve najbolje!
-
- Novi član
Hvala ti na odgovoru, sutra imam zakazano kod doktora pa cu vidjeti sta ce mi reci. Za sta se koristi taj lijek? Na internetu pise za sprjecavanje pobacaja?
- andjelija81
- Aktivan član
pa preventivno, jer nijedno krvarenje u trudnoci nije bas za zanemarivanje...a cesto se javlja zbog nedostatka progesterona, posebno u prvim nedeljama. javi se u svakom slucaju dr i napisi sta ti je rekao.. pozz
- andjelija81
- Aktivan član
e da, ako imas sao menstrualne grceve uzmi slobodno sumeci magnezijum.
-
- Novi član
Za sada mi je dao samo folnu kiselinu, a izgleda da nisam trudna 6 nego 4 nedelje. Idem za 2 nedelje ponovo kod dr da vidim kako napredujemo. Valjda ce biti sve OK.
-
- Novi član
Moze li folna kiselina da izazove tegobe sa zelucem? Pijem je vec 5 dana a zadnja dva imam manje tegobe, boli me zeludac i imam neko krkljanje po stomaku. Inace mi je zeludac osjetljiv i imam problema sa crijevima, a ove tablete pijem ujutro, uglavnom na prazan stomak pa tek kasnije jedem. Mozda je to razlog...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Мени је витамин Б6 изазивао жгаравицу али због тога што сам користио онај Бедоксин. Када користим препарате NowFoods или Natrol, немам проблема. Ко зна какав је тај твој препарат.