Da li devojka moze da zatrudni na ovakav nacin :Pitanje:

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Darko94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 05, 2013 2:55 pm

Da li devojka moze da zatrudni na ovakav nacin :Pitanje:

Post od Darko94 »

Pozdrav svima, u napred se izvinjavam na neke izraze jer cu se truditi sto slikovitije da opisem situaciju...

Imam 18 godina i devojka takodje, spavali smo zajedno (makar smo probali) nismo uspeli jer nju previse boli i na tome je ostalo...
Medjutim, kod muskaraca je poznato da kada se "popale" iz njih nekontrolisano curi neka "vodica" tecnost u kojoj kazu da ima takodje spermatozoida...ja sam svojom rukom (kaziprstom i palcom) zadovoljavao posle tog brisanja svoju devojku, proslo je 2-5 minta ruka mi je bila suva...devojku sam zadovoljavao i spoljnim putem i vaginalno(Unutrasnjim) ona je nevina i nevina je ostala...samo jedan prstic je bio u pitanju i to moj kaziprst sa kojim sam brisao pomenuto vec
Da li je moguce da devojka zatrudni na taj nacin ?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Da li devojka moze da zatrudni na ovakav nacin :Pitanje:

Post od aa_aca »

Веома тешко. Мислим да се ту ради само о теоретским могућностима које су више академског типа: шбб кбб.
Darko94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 05, 2013 2:55 pm

Re: Da li devojka moze da zatrudni na ovakav nacin :Pitanje:

Post od Darko94 »

Dobro je...valjda necu biti prvi kog koga ce to da se dokaze u praksi :)
Odgovori