IMAM PROBLEM SA OBILNIM KRVARENJEM .
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
IMAM PROBLEM SA OBILNIM KRVARENJEM .
zdravo , imala sam problem , pre dva ipo meseca sam radila prekid trudnoce , sve je proslo uredu , nakon toga ciklus mi je stigao na vreme , trajao 6 dana kao i obicno . sta se dalje desava , nakon 12,13 dana sam opet pocela da krvarim tacnije 6 aprila ,a 13 aprila sam otisla kod ginekologa na pregled i video mi je da imam upalu tj cistu na desnom jajniku ,dala mi je injekciju za zaustavljanje krvarenjai prepisala mi je injekcije gentamicin sest komada i kapi Methylergometrin 3x15 kapi na dan . posle pete injekcije krvarenje mi je prestalo . bila sam na kontrolu 19 aprila i cista je znatno manja bila , ali mi je rekla da primim jos tri gentamicina . tako sam i uradila , krvarenja nije bilo niti bola u jajniku . za narednu menstruaciju sam je pitala kad da ocekujem , rekla je da moze da se desi pr 28 dana . ja sam opet pocela 30aprila da krvarim , imala sam osecaj kao da trebam da dobijem , tog dana mi je bilo malo krvi medjutim juce i danas bas obilno krvarim i imam bolove u predelu donjeg stomaka . da li neko moze da mi odgovori da li je sve ovo normalno , ja sam jako uplasena zbog svega . i da , pozvala sam danas doktorku i rekla joj sve to i ona mi je rekla da opet uzmem kapi pa kao ako mi se do sutra ujutru ne smanj krvarenje da jojh se javim . ne znam vise sta da mislim mnogo sam uplasena .Pomozite mi nekako . unapred hvala .
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: IMAM PROBLEM SA OBILNIM KRVARENJEM .
Doktorka da se malo smiri sa kapima i injekcijama. Da li ste uradili b-HCG za svaki slučaj (imate pravo da budete opet trudni, možda čak i vanmaterično). Prvi put čujem da se javljaju ciste kod zapaljenja jajnikajeky5 napisao:zdravo , imala sam problem , pre dva ipo meseca sam radila prekid trudnoce , sve je proslo uredu , nakon toga ciklus mi je stigao na vreme , trajao 6 dana kao i obicno . sta se dalje desava , nakon 12,13 dana sam opet pocela da krvarim tacnije 6 aprila ,a 13 aprila sam otisla kod ginekologa na pregled i video mi je da imam upalu tj cistu na desnom jajniku ,dala mi je injekciju za zaustavljanje krvarenjai prepisala mi je injekcije gentamicin sest komada i kapi Methylergometrin 3x15 kapi na dan . posle pete injekcije krvarenje mi je prestalo . bila sam na kontrolu 19 aprila i cista je znatno manja bila , ali mi je rekla da primim jos tri gentamicina . tako sam i uradila , krvarenja nije bilo niti bola u jajniku . za narednu menstruaciju sam je pitala kad da ocekujem , rekla je da moze da se desi pr 28 dana . ja sam opet pocela 30aprila da krvarim , imala sam osecaj kao da trebam da dobijem , tog dana mi je bilo malo krvi medjutim juce i danas bas obilno krvarim i imam bolove u predelu donjeg stomaka . da li neko moze da mi odgovori da li je sve ovo normalno , ja sam jako uplasena zbog svega . i da , pozvala sam danas doktorku i rekla joj sve to i ona mi je rekla da opet uzmem kapi pa kao ako mi se do sutra ujutru ne smanj krvarenje da jojh se javim . ne znam vise sta da mislim mnogo sam uplasena .Pomozite mi nekako . unapred hvala .

Ništa mi se ne sviđa... Mislim da ste pre slučaj za gestagene nego za antibiotike...
P.S. Proverite funkciju štitaste žlezde (TSH,FT4, Anti TPO At, Anti TG At)
Pozzz
Ako vam šta zatreba tu sam... pozzzz