Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Ovog meseca imala sam stimulaciju klomifenom,menopurom i na kraju pregnil,u pitanju je ciljani odnos.E sad od tog ciljanog odnosa je proslo osam dana,da li bih mogla uraditi test trudnoce sutra(9) dan ili mozda 10 dan?Od simptoma imam bolove u donjem delu stomaka,ponekad me zabole i jajnici,grudi me takodje bole,gadljivost samo na neka jela koja ne volim i inace. Znam da svi ovi simptomi mogu biti i simptomi PMS-a ali ja se nadam po ko zna koji put (II crtice).
I jos nesto izasla mi je i groznica na usni,uvek kada su promene vremena ona mi izadje, da li neko zna kako ona utice na trudnocu,znaci imala sam ih ranije,mozda cak i pre jedno mesec dana.Pozdrav
Pozzz
meni su devojke sa foruma rekle da je pregnil cist hcg i da moze da da lazno pozitivan rezultat zato bolje pitaj doktora ili farmaceuta kada najranije mozes da uradis test. Treba strpljenja, a ako ti je uteha nisi sama ima nas ovde na forumu dosta koje cekamo i cekamo i cekamo..... nadji nesto da ti skrene misli mada je to tesko znam iz iskustva. Veliki pozzzz i drzimo palceve za sve koje pokusavaju. Javi kako je proslo....
Sad je pitanje koliko se pregnil zadrzava u organizmu? Sacekacu jos malo, sve jedno moram da uradim za 14 dana od ovulacije Beta HCG da odnesem Dr. to mi je jos nekih 7 dana cekanja.
ako si bas nestrpljiva da cujes odgovor, predlazem ti da navratis na sajt: http://www.*/forum/index.php , koji se bavi problemima steriliteta i na kom ucestvuje veliki broj divnih zena koje su prosle ili prolaze kroz neki od postupaka potpomognute reprodukcije i koje vrlo rado i nesebicno dele svoja znanja i iskustva... sigurno neces dugo cekati na odgovor
pozdrav i svako dobro, narocito u vidu zeljenih plusica na testu
, jane_doe
"I do not feel obliged to believe that the same God who has endowed us with sense, reason, and intellect has intended us to forgot their use." - Galileo Galilei
Sacekaj 13, 14 dana zbog pregnila. Istina, pregnil je beta hcg, ali misljenja sam da on sam ne moze da da trocifrenu betu. Ako je beta jedno ili dvocifrena pa da sumnjamo na pregnil, ali trocifrena ne!
cao mila
i ja sam u istoj sigutuaciji
isto sam bila na klomifenu,pa pregnyl tri ciljana odnosa radi dva folikula
meni je danas 14-ti dan od prvog odnosa (pre pregnyla),12-ti dan od drugog odnosa i primanja pregnyla i 10-ti dan od treceg ciljanog odnosa.
od simptoma,hm bolne grudi vise nocu i popodne nego ujutro, cesce mokrenje, bleda kao krpa, gadi mi se riba(koju obozavam,)nadut stomak,ziganja i to sve po redu,sve u svemu nista drugacije nego pms osim onog dela oko ribe
i ja razmisljam sta cu....da li da ga radim preko krvi ili urina,i kada...smrc vesticu ne ocekujem u nedelju
visnja razumem te u potpunosti i necu ti reci ono cuveno OPUSTI SE jer znam kako ti je a i ne pomaze
jedino nam ostaje da cekamo
ja od straha ne vadim krv, da se ne razocaram... a mozda mi pukne film pa i uradim test,ne znam.....
leptiricu,
razmisljam sta sam uradila uradila sam samo da vidim da li je II ili.... ako nema nista po ko zna koji put idem dalje,i naravno opterecujuce opusteno,salim se
hvala gloria iz srca, i ja navijam da te druge crtice navale sada svima redom....
i meni je sumnjivo to sa ribom jedino,videcemo
mislim da cu je sutra praviti bas namerno da vidim,ako mi i treci put pozli od ribe,onda odoh u vegetarijance
radila sam jutros test kucni i negativan je naravno(nisam se jako razocarak,cak reci uopste).posle sam imala abnormalne bolove u materici i u krstima,bila sam ubedjena da sam dobila ali nista jos....tako da sigurno cu dobiti nema sta.bela sam otecena,pospana....juce sam imala bazalnu 37.3 ali sigurno ce pasti....u nedelju je dan za dolazak vestice...