Vidim da su kod vecine vas jako dobre reakcije na uporebu Macmiror vaginaleta, ja ih do sada nisam probala, a za vaginitis i slicne probleme sa gljivicama, koristila sam dosta toga, i vaginalaeta (poslednje Poligynax), i krema ( Daktanol, Cansen, Canesten, itd), intimne gelove za tusiranje, intimne gelove za negu (Multi-gyn), probala sam i Lactogyn kapsule i nista.
Moj problem je konstantna suvoca vagine, i perutanje sluzokoze, sa slabim belicastim sekretom, i ponekad, kao sad trenutno 10 dana, praceno svrabom.
Treba da cekam 10 dana do zakazanog pregleda, i ja ne znam sta cu do tada od muke da radim?
Mislila sam da ublazim tegobe i uzmem Macmiror. Inace ne prijaju mi Poligynax vaginalete i og njih dobijam odgroman svrab i peckanje, a takva reakcija je i od Daktanol krema, koji mi je nekad ranije prijao, ali sad ne.
Ima li neko od vas slicna iskustva, a da naglasim pri tom da mi je vaginalni i cervikalni bris bio dobar, a u to vreme kad sam radila taj pregled imala sam iste probleme!!!
Onda doktorka nije znala kako da to objasni kad su nalazi u redu, pa mi je rekla da uzmem jedan Diflukan da popijem, i to sam uradila i nije pomoglo.
Tako se ja patim, i kog tri ginekologa sam bila i opet sam sama , bez resenja