Najbolji ginekolog u Beogradu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 16, 2009 4:52 pm
Najbolji ginekolog u Beogradu
Postovani,
Molim da mi pomognete i posavetujete me kod kog ginekologa u Beogradu da podjem. Ja sam iz manjeg mesta i verujem mom lekaru, ali htela bih da da dobijem povrdu od najboljeg.
Hvala vam unapred!
Molim da mi pomognete i posavetujete me kod kog ginekologa u Beogradu da podjem. Ja sam iz manjeg mesta i verujem mom lekaru, ali htela bih da da dobijem povrdu od najboljeg.
Hvala vam unapred!
Ja nisam iz Bgd-a, ali Vase pitanje je malo cudno... Najbolji lekar ce za svakog biti neko drugi. Za svakog "necijeg najboljeg lekara" neko drugi ce imati niz primedbi... To je sve stvar subjektivnog dozivljaja lekara. I licnog iskustva sa istim.
Ja sam cula za tog Stanojevica koji je nacelnik (bese GAK-a?)... O njemu dve moje dobre prijateljice imaju izuzetno dobro misljenje, kunu se u njega, a opet, po medijima su osuli paljbu iz svih oruzja, jer je navodno nikogovic i baraba prve vrste...
Malo je nejasno. No, mozda neko moze da Vam pomogne.
Ja sam cula za tog Stanojevica koji je nacelnik (bese GAK-a?)... O njemu dve moje dobre prijateljice imaju izuzetno dobro misljenje, kunu se u njega, a opet, po medijima su osuli paljbu iz svih oruzja, jer je navodno nikogovic i baraba prve vrste...

Malo je nejasno. No, mozda neko moze da Vam pomogne.
Jel vas zanima lekar u drzavnim ili lekar u privatnim ordinacfijama?
U drzavnim vam preporucujem profesora Darka Plecasa(radi privatno u klinici Ivanovic) i dr.Vesnu Plesinac -rade u Gak Visegradska na odeljenju kontrole fertiliteta, dr. Vesnu Dosev radi takodje u Visegradskoj na odeljenju 7C.
A od privatnika preporucujem Milicu janicijevic i Aleksandra Stankovica iz Jevremove, doktora Zivanica iz Analife.
U drzavnim vam preporucujem profesora Darka Plecasa(radi privatno u klinici Ivanovic) i dr.Vesnu Plesinac -rade u Gak Visegradska na odeljenju kontrole fertiliteta, dr. Vesnu Dosev radi takodje u Visegradskoj na odeljenju 7C.
A od privatnika preporucujem Milicu janicijevic i Aleksandra Stankovica iz Jevremove, doktora Zivanica iz Analife.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 25, 2009 12:28 pm
najbolji ginekolog...a
E pa ovako....posle nezeljene trudnoce koja mi se desila imala sm priliku da posetim vise ginekologa i ordinacija po beogradu jer mi se to desilo prvi put u zivotu....posle super opremljenih skupih ordinacija,odlaska u narodni front i gledanja 18 uradjenih abortusa uzivo,skidanja kondiloma i slusanja neljubaznog doktora stanojevica,zatim prljave ordinacije na vracaru,odlucila sam se za ordinaciju u zemunu....ljudi su bili toliko ljubazni da ja nisam mogla da verujem,ordinacija je cista moderna sve kako treba....i ono sto je meni bilo vazno uopste nisam imala osecaj da sam u bolnici jer nije bilo onog specificnog mirisa.....sestra,doktorka i anesteziolog su bili jako ljubazni i hvala im na tome...i jos jedna stvar sto je predpostavljam vazno za one koji bi da posete ginekologa u privatnoj praksi....ova ordinacija ima sasvim prihvatljive cene.Sto se tice cena one variraju abortus u narodnog fronta je 8000 dinara +pregled 500 din(tu doktorka bukvalno gurne prst i to je to)...ja sam platila 15000 dinara pregled i interveciju u totalnoj anesteziji....eto.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 21, 2009 12:23 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Najbolji ginekolog u Beogradu
Neko ovde napisa za Dr. Plecasa i Dr.Plesinac zaista su odlicni i ja imam samo reci hvale za njih PREDOBRI SU, samo sto se doktorka zove Snezana Plesinac a ne Vesna kao sto je neka od devojaka napisala
Ja samo da kazem za doktorku Dragicu Markovic Odalovic.. Toliko nestrucna da je to strasno.. 2 puta mi na ultrazvuku nije videla miom u trudnoci, dok su u NF videli i bez UZ, vec odokativno..Kad sam otisla kod nje i pokazala joj nalaze, prvo je bila u cudu "pa kako, otkud", onda je detaljnije gledala i sama se uverila.. Tako je bilo pre 5 godina, tako i prosle godine.. Tako da je moje misljenje i iskustvo sa njom-lose.. Ona je povrsna sto se mene tice, nekom je mozda najbolja, to je individualna stvar.. Po meni , ti lekari ginekolozi u domovima zdravlja nisu toliko strucni i iskusni, meni su najbolji, najbolji i najveci eksperti ginekolozi u GAK-NF.. Koga god tamo odaberete ili ko vam zapadne - bicete srecne i zadovoljne, u to sam sigurna 100%..
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
100% ne postoji u stvarnom životu... A šo se tiče NF pre će biti 20 %...jeca34 napisao:Ja samo da kazem za doktorku Dragicu Markovic Odalovic.. Toliko nestrucna da je to strasno.. 2 puta mi na ultrazvuku nije videla miom u trudnoci, dok su u NF videli i bez UZ, vec odokativno..Kad sam otisla kod nje i pokazala joj nalaze, prvo je bila u cudu "pa kako, otkud", onda je detaljnije gledala i sama se uverila.. Tako je bilo pre 5 godina, tako i prosle godine.. Tako da je moje misljenje i iskustvo sa njom-lose.. Ona je povrsna sto se mene tice, nekom je mozda najbolja, to je individualna stvar.. Po meni , ti lekari ginekolozi u domovima zdravlja nisu toliko strucni i iskusni, meni su najbolji, najbolji i najveci eksperti ginekolozi u GAK-NF.. Koga god tamo odaberete ili ko vam zapadne - bicete srecne i zadovoljne, u to sam sigurna 100%..
Ti sto pametujes toliko o procentima.. Pazi da ti glava ne postane suplja od tolikog prosipanja pameti, i to jos po internetu.. Dokona osoba.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Kroz praznu glavu promaja duva... 100 %jeca34 napisao:Ti sto pametujes toliko o procentima.. Pazi da ti glava ne postane suplja od tolikog prosipanja pameti, i to jos po internetu.. Dokona osoba.
P.S.Kakvi doktori takvi i pacijenti...
Pozdrav

a u klinickom centru?tj institutu za onkologiju I radiologiju?mene su tamo uputili...
Kroz praznu glavu promaja duva... 100 %
Pozdrav
[/quote]
Nadam se da ce ti uskoro zatrebati lekari...
Pozdrav

Nadam se da ce ti uskoro zatrebati lekari...