NAJBOLJI DR U KLINICI NARODNI FRONT?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Apr 29, 2009 10:47 pm
NAJBOLJI DR U KLINICI NARODNI FRONT?
Molim vas za vase misljenje, drugarica mi je trenutno u drugom stanju i zanima je koje najbolji strucnjak u NF?Ako neko ima iskustva, bila bih jako zahvalna na odgovoru;)Takodje, ako mozete kazite zasto mislite da je najbolji?
Re: NAJBOLJI DR U KLINICI NARODNI FRONT?
Po mom misjenju DR,Jeremic!!!!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dr Dejan V. Pavlović, Dr Bilaković
Dobri i blagi ljudi, dobri lekari.
Dobri i blagi ljudi, dobri lekari.
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Kakav je dr Mikovic, cula sma neka extremna misljenja o njemu, da je vrhunski strucnjak i neka totalno negativna iskustva.
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Dr. Mikovic radi na odeljenju visokorizicne trudnoce i za njega imam samo reci hvale i zahvalnosti.
Evo da demantujem: smatram nemarnost, nedovoljnu koncentisanost i posvecenost individualnim potrebama pacijenata, sto su takodje karakteristike Dr. Zeljka Mikovic-a, glavnim razlozima sto sada imam jednu, a ne dve devojcice bliznakinje, sto je jedna umrla u 28 nedelji i sto se druga rodila u 32 nedelji i jedva prezivela. I ja sam jedva izvukla zivu glavu. A isla sam kod njega privatno, i to jos po preporuci. Kroz koji strah, uzas i traumu smo prosli ne moram ni da pominjem.
- dolce-vita
- Stalni član
Eto nazalost,totalno oprecfnih misljenja...
Zato mislim da je dobro i sto postoji ovaj forum da razmenimo iskustvo, zao mi je zbog vaseg loseg iskustva, nije uopste lako cuti tako nesto.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Dec 13, 2008 11:30 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
I kod koga ja sada da vodim trudnoću, da je uvek dostupan da možeš da se dogovoriš za porodjaj, epidural...Da platim šta košta i da ne brinem??? 

- dolce-vita
- Stalni član
Mejvis, nemojte se molim vas toliko sekirati u trudnoci, naskodicete sebi kao ja.Toliko sam bila napeta da sma mozda samo zbog toga i dobila ginipral.Vodite kod jednog dr,ja nikome nista nisam platila, isla sam preko neke veze, bolje da je nisam imala,nisam se najbolje provela,ali i druge koje su platile, nisu se bolje provele.Tako da pravila nema,jedino sebe opterecujete, verujte vasem lekaru,ako imate neku bas pouzdanu vezu, to je ok.Ja sma konkretno imala nepouzdanu, zena koja je lezala u mojoj sobi je imala pouzadnu i imala je tretman ako kraljica.Sve je relativno.Njabolje je, opustite te se, i nemojte previse citati net, i slusati druga iskustva.

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 24, 2015 1:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Najbolji ginekolog u Frontu je Dr Dragan Jeremic. Taj covjek je meni spasio zivot. Imala sam tumor na lijevom jajniku koji je uspjesno otklonio. Bio je preljubazan poslije operacije, kao i na svim kontrolama nakon izlaska iz bolnice. Prvenstveno je dobar covjek. Zahvaljujuci njemu sam zdrava osoba. Svima bih ga preporucila.Zelim mu od srca sve najbolje. Drugi doktori bi trebalo da se ugledaju na njega.