obilan braon sekret

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
mimi992
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2013 2:19 pm

obilan braon sekret

Post od mimi992 »

Cao svima.... Treba mi pomoć. imam jedan problem. Naime poslednji odnos sam imala 13.01.2013. a menstruacija mi je preestala 7.01. e a sada je problem to sto mi malo obimnije curi braon sekret a ponekad i malo krvi i to traje već 4-5 dana.... Zna ponekad pred menstruaciju da mi bude malo sekreta ali nikad toliko i obicno to bude dan pre nego sto dobijem. Ne znam sta da radim, nadam se da nisam trudna.... Šta vi mislite o tome? Da dodam, ponekad mi se jave grčevi u stomaku....
jela39
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2013 7:52 pm

Re: obilan braon sekret

Post od jela39 »

mimi992 napisao:Cao svima.... Treba mi pomoć. imam jedan problem. Naime poslednji odnos sam imala 13.01.2013. a menstruacija mi je preestala 7.01. e a sada je problem to sto mi malo obimnije curi braon sekret a ponekad i malo krvi i to traje već 4-5 dana.... Zna ponekad pred menstruaciju da mi bude malo sekreta ali nikad toliko i obicno to bude dan pre nego sto dobijem. Ne znam sta da radim, nadam se da nisam trudna.... Šta vi mislite o tome? Da dodam, ponekad mi se jave grčevi u stomaku....
Pozdrav,trudnoća ne bi trebalo da je,meni se to dešavalo 2,3 puta i to nakon odnosa sa nekim čija je dužina penisa velika ili je poza bila malo neugodna.Svakako poseti ginekologa da rešiš nedoumice
zaza-ns
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 14, 2010 2:46 pm

Re: obilan braon sekret

Post od zaza-ns »

Ja sam imala braonkast sekret i bila sam od gin,dijagnoza je upala endometrijuma, mozda je vama nesto slicno,pozz.
Odgovori