Pretrazila sam internet i nisam nasla ni jedan slucaj slican mom.
Imam redovne seksualne odnose poslednje dve godine.
Prvih, recimo, 6 meseci bukvalno sam se plasila dozivljaja orgazma, bas zato sto ga svi opisuju kao nesto eksplozivno, kao jak osecaj i nevidjeno zadovoljstvo.
Bas zato nisam ni zelela da ga dozivim, zato sto sam se, iskreno, bojala da necu moci da se kontrolisem (ne volim da pokazujem da osecam zadovoljstvo. tokom seksa se trudim da ne ispustam zvuke, uzdahe niti bilo sta slicno, nekako mi je sve to odvratno). Kasnije sam prestala da se bojim, mada se nista nije znacajno promenilo.
Posle nekih godinu dana upraznjavanja seksa cinilo mi se, po telesnoj reakciji, da sam dozivela orgazam jer mi se nikada ranije nista slicno nije desilo. Posle seksa, kada sam ustala... uh, ne bih da budem odvratna, ali bukvalno mi je curilo niz butine. Ne verujem da je to bilo samo od uzbudjenja, kolicina tecnosti je bila ogromna.
Opet, izvinjavam se ako je ovo bilo odvratno.
Ista stvar desavala mi se vise puta do sada.... ali ja nikada nisam osetila taj trenutak ogromnog zadovoljstva ili sta god. Seks je odlican, ali je to vise kontinuirano umereno zadovoljstvo, bez vrhunca.
Ovo me brine i pocinjem da se pitam jesam li normalna i zasto, ukoliko sam dozivela orgazam, ne mogu da ga osetim?
Moj decko misli da previse razmisljam tokom seksa, ali jednostavno ne mogu to da promenim. Razmisljam ne samo o tome sta treba da radim da bih njega zadovoljila, vec i nekim glupostima koje nemaju nikakve veze sa seksom.
Htela bih da napomenem da ne masturbiram. Nikada. To mi je nekako odbojno. Jednom sam, zbog frustracije, bas zbog problema sa orgazmima pokusala, ali nisam mogla ni da se uzbudim.
Nekako mi apsurdno deluje ideja da bih mogla da dozivim nesto tako sama sa sobom.
Takodje nisam dozvolila decku da me oralno zadovolji. On je vise puta izrazio zelju za tim, ali meni je sve to uzasno odbojno, pa bas zato mislim da ne bih u tome mogla ni da uzivam.
Nas dvoje se iskreno volimo, i cini mi se da mu je krivo sto ja od seksa ne dobijam toliko zadovoljstva koliko njemu pruzam.
Mozda je problem moje vaspitanje...? Roditelji su oduvek sa mnom bili otvoreni, ali mi se cini da moja majka seks smatra necim losim i neprijatnim, pa je mozda i na mene uticala u detinjstvu da mi sve to bude nekako "sramotno".
Sada bih volela da osetim kako je to doziveti orgazam, ali pitam se je li sa mnom sve u redu.
Izvinjavam se ako je ovaj post bio predugacak. Stvarno me nervira ovaj problem. Unapred hvala na bilo kakvom savetu.