Pozdraw swima na forumu...ja sam inache i ranije kada sam imala zdrawstwenih problema na owom forumu zaista pronalazila pomoc pa se nadam da ce i sada biti tako...
Pre nego shto sam otworila nowu temu,pogledala sam slichne iz ranijeg perioda....ali mi zene smo tako razlichite....tako da nishta ne mora da wazi za swe,pa sam,nadam se da se administracija nece ljutiti,ipak otworila nowu temu.
Moj problem je malo kompleksniji(ili bar meni tako izgleda)....Ja sam oduwek imala relatiwno neuredne menstruavije koje je moj ginekolog pokushawao da regulishe hormonskim tabletama,i kada u tome nismo uspeli rekao je da je to werowatno moja genetika(i moja mama ih je imala takwe do prwog porodjaja),i da se oko toga ne treba brinuti,da ce to posle mog prwog porodjaja swe doci na swoje....Redowno idem na ginekoloshki prehled i UZ(swakih 6 meseci do god dana,ako nemam nikakwih problema)Inache,menstr. mi kasni po 10,15,nekada i wishe dana.....dobijem,imam 4 dana i to je to...i oduwek je izuzetno bolna.
Owaj put je zakasnila mesec dana,s'tim shto sam ja swih tih mesec dana imala bolowe u donjem delu kao da cu dobiti,i imala sam swe simptome PMS-a ali nikako da dobijem....i poshto moj muz i ja wec planiramo proshirenje porodice i radimo na tome,mislila sam da je mozda to u pitanju...Medjutim,test je bio negatiwan....ja odem kod ginekologa,on mi uradi UZ i kaze da je swe u redu i da,ako nekim sluchajem i jeste neka bash rana trudnoca,on ne moze za sada da je widi jer nisam imala dowoljno wode u beshiki,

...Rekao mi je da to kashnjenje kod mene ne mora da bude nishta strashno,jer inache imam neredowan ciklus,da moze postojati mnogo razloga za to,i da sachekam do 15. decembra i ako ne dobijem da dodjem kod njega da me poshalje u laboratoriju na neke daje analize...Medjutim...pre dwa dana sam primetila braonkast sluzawi sekret...koji je brzo nestao a onda mi se juche pojawilo neshto shto lichi na menstruaciju ali jako je oskudno,jedwa par kapi,nije chak ni prawa krw wec neshto jako tamno,gusto i ima malo neprijatan miris...osecam curenje kao da imam menstruaciju ali ide jako malo,i shto mi je josh chudnije,nemam nikakwe bolowe koje inache imam za wreme menstruacije..samo taj sekret,oskudnu menstruaciju ili shta je to wec....na znam shta da radim,ne bih menjala ponowo lekara jer stwarno kad god se nisam drzala jednog lekara,uwek sam imala wishe razlichitih mishljenja i terapija a to me samo josh wishe zbuni....A moj ginekolog je trenutno na nekom seminaru a i rekao mi je da sachekam 15. medjutim,owo je ipak wanredno...ne znam shta mi je chiniti...pa was molim da mi pomognete....Izwinjawam se shto sam bila owoliko opshirna

ali bash sam htela da wam detaljno objasnim swoj problem.

....
Unapred wam hwala!

!