Tablete LOGEST- Nezeljena trudnoca

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

ccc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 12:50 am

Tablete LOGEST- Nezeljena trudnoca

Post od ccc »

Mislim da ova tema moze biti jako korisna pa zato otvaram istu.

Pitanje je sledece:

Kako da izbegnete nezeljenu trudnocu,a da osetite devojku kao i ona vas u potpunom smislu te reci.

Moze li redovno uzimanje tableta LOGEST da Vam obezbedi to zadovoljstvo?

LOGEST-antibebi pilule

Evo kako glasi moj primer:
Sa devojkom imam odnos 5 meseci.Ona redovno pije svaki dan LOGEST.Pre odnosa,peting i mazenje obavljamo bez kondoma.Prvih par puta ulasku u nju takodje bez kondoma.....nakon stavljanje kondome i nastavljanje sa uzivanjem.Do sada nismo imali problema sa trudnocom,ima redovne menstruacije,tacnu kad treba dobija.

Sta mislite o ovakvom vidu zastite koliko je bezbedan,kolike su sansi da devojka zatrudni?Nekako se sve vise opustam i onih par puta ulaza u nju bez kondoma se sada produzilo na 5-10 minuta??

Hvala na odgovorima :wink:
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Ako redovno uzima tablete (svaki dan u isto vreme) onda problema nema.

Nego, jeste li se oboje testirali na hlamidiju?
ccc
Novi član
Novi član

Post od ccc »

Redovno svaki dan uzima u 10 sati...

Nismo se testirali......

Tj, ja jesam ,ali za nju ne znam........
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Onda samo vodite racuna, ako nekada bude uzimala antibiotike neka proveri da li slabe dejstvo pilule.

Te razne bakterijice znaju da budu nezgodne, ako je i sa prethodnim partnerima tako koristila kondom, mogla je nesto da zakaci.
ccc
Novi član
Novi član

Post od ccc »

Ne ne znam ja sve u vezi toga.....nije nije......sve je OK u tom smislu niko nema nikakvih promeni ni problema.....Hvala za ovo u vezi antibiotika to mi nije palo na pamet......Vise me brinula moguca trudnoca posto nam se odnos sve vise produzava bez kondoma pa sa kondomom.... :oops:
ccc
Novi član
Novi član

Post od ccc »

Ima li jos neko nekakvo misljenje........hvala :wink:
Fimka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 17, 2007 10:02 am

Post od Fimka »

Pila sam te pilule skoro 7 godina... Lepo kako pise na upustvu :)
imala sam ceste odnose ( doduse samo sa jednim momkom :) ) zato i jesu dobre ako ste zajedno duze i ne preti vam mogucnost nekih infekcija..
Ako je devojka tako uredna i tacna kao sat :lol: ( pa ne mora bas u sat vremena da uzima, bitno je da bude +- par sati ) nemas uopste razloga da se brines...
Ne samo da mozes da se "zadrzis" u njoj duze, nego mozes sve u njoj :)
ako si me razumeo? :lol:

tablete za kontracepciju funkiconisu tako sto hormoni sprecavaju ovulaciju, znaci tvoja cura nema uopste jajnu celiju koju bi u nekom slucaju i mogao da oplodis... Tako da je sve dozvoljeno ;-)
ccc
Novi član
Novi član

Post od ccc »

Pa znam kako to funkcionise ali reko da proverim,strah me uhvatio poslednjeg meseca pa ne mogu ni da se opustim lepo.Bas mi je drago kad vidim da se ljudi javljaju na ovoj temi :D

Pa da cujemo jos neko iskustvo
Korisnikov avatar
traktor
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 5:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od traktor »

ne koristim logest, vec jasmin
i jedva sam ovog mog ubedila da sasvim slobodno mozhe sve to "u meni"
posle natezanja, objasnjavanja i crtanja stvari, primio je k znanju i sad se sve to mirno i opusteno odvija
nemas zasto da brines :)
ccc
Novi član
Novi član

Post od ccc »

Fimka napisao:Pila sam te pilule skoro 7 godina... Lepo kako pise na upustvu :)
imala sam ceste odnose ( doduse samo sa jednim momkom :) ) zato i jesu dobre ako ste zajedno duze i ne preti vam mogucnost nekih infekcija..
Ako je devojka tako uredna i tacna kao sat :lol: ( pa ne mora bas u sat vremena da uzima, bitno je da bude +- par sati ) nemas uopste razloga da se brines...
Ne samo da mozes da se "zadrzis" u njoj duze, nego mozes sve u njoj :)
ako si me razumeo? :lol:

tablete za kontracepciju funkiconisu tako sto hormoni sprecavaju ovulaciju, znaci tvoja cura nema uopste jajnu celiju koju bi u nekom slucaju i mogao da oplodis... Tako da je sve dozvoljeno ;-)

Mozes li mi reci kako si pila tablete .......mislim posto znam dve verzije neko pije cim prodje menstruacija a neko cim pocne menstruacija.....moze li mi to neko pojasniti......kako je pravilno...iskreno ja nisam niakd citao upustvo ,ali ajde da proverim ....hvala
Fimka
Aktivan član
Aktivan član

Post od Fimka »

Ja sam ih pila od prvog dana menstruacije.... I uvek tako :)
cula sam da neko pije od 5. ali koliko sam shvatila i jedan i drugi nacin su ispravni . Ali u svakom slucaju najpouzdanije je uputsvo :)
I naravno ne preskakti ni jednu!
ccc
Novi član
Novi član

Post od ccc »

Fimka napisao:Ja sam ih pila od prvog dana menstruacije.... I uvek tako :)
cula sam da neko pije od 5. ali koliko sam shvatila i jedan i drugi nacin su ispravni . Ali u svakom slucaju najpouzdanije je uputsvo :)
I naravno ne preskakti ni jednu!
pa ja koliko znam moja devojcica pije kad joj prestane menstruacija tad pocne da pije......cim prestane da pije ,mislim kad popije celu kupitu posle dva dana dobije........ sta kaze upustvo kako da se piju? Hvala puno na odgovoru
Fimka
Aktivan član
Aktivan član

Post od Fimka »

e to ti ne bih znala reci, uputsvo nemam kod sebe :lol:
prestala sam da ih pijem pre 3 godine :wink:
ali u svakom slucaju, valjda tvoja cura zna da cita, pa radi kako treba :)
ne brini ;-)
Ljuca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 2:51 pm

Post od Ljuca »

Imam 21 godinu ,student sam. Kao kontracepciju u proteklih godinu dana koristila sam Logest. Nedavno sam se obratila lekaru zbog problema sa kičmom i urađen mi je MR pregled. Tom prilikom uočena je velika količina slobodne tečnosti u Douglasu i upućena sam na ultrazvuk kod ginekologa. Molim vas da mi objasnite šta uopšte znači taj nalaz. Može li biti posledica uzimanja pilula? Redovno idem na preglede kod ginekologa i na poslednjem,pre par nedelja sve je bilo ok. Ultrazvuk mi je zakazan za 10.4. Mnogo bi mi značilo da ranije čujem vaše mišljenje. Hvala!
ccc
Novi član
Novi član

Post od ccc »

Mozes li mi reci kako si pila tablete mislim na dan prestanka menstruaicije ili kad ti pocne menstruacija... :wink:
Odgovori