evo i mene opet, da vam opričam moje iskustvo

sa ureaplazmom
ubeđena sam da *smo , muž.. sada i ja , ureplazmu Zakačili na bazenu, pošto je bil atamo neka subota a na bazenu milijardu ljudi, ja nogu ne bi stavila u bazen tada, ali se moj gospodin muž baškario u mokraći slobodno mogu da kažem tada, gore sam pisala u prvom postu da mi je nadjena u brisu koji sam radila kod Ristića u bg,
odnela sam svom doktoru koji me vodi da pogleda i samo je konstatovao da , da mu nisam donela taj nalaz bi mi odradio HSG , posto sam u programu za VTO, i taj je nalaz tako nebitan , da ustvari laboratorije hoće da zarade pare itd.. što je vrlo moguće jer kad radiš bilo urea ili miko plazmu oni ti odrade oboje o jednom tj pba troska, da ne bi bacili jedno, posto oba idu u paketu, opet klasicno uzimanje para,
O tome sam bas razmisljala i ima logike, njima je u interesu da sto vise puta dodjemo a oni ce napisati da je ima pa makar i malo, i onda krece haos lekovi, nervoza ludilo...ne kazem da je sad nemam, posto sam ponovo odradila bris i bio je negativan, uz preporuku doktora da koristimo oboje koktel od dva antibiotika, ja ih a ni muz naravno nismo pili... procitala sam na nekom hrvatskom forumu kako se zena izlecila, i probala taj recept, bez antibiotika, i drugi bris na ureaplazmu je bio negativan , u prilog stavljam i link za taj forum, srecno devojke - zene, odradila sam i HSG, i sve je ok, pa idem dalje, i zahvaljujem se bogu sto je ok ... evo linka
http://www.forum.hr/showthread.php?t=247319&page=14 devojci je nik Death-of-Art br posta 269,
JA SAM JELA OGROMNE KOLICINE KIVIJA I B.LUKA, KOJI SAM I GURALA *DOLE, TAKODJE SAM KORISTILA KAKO ONA KAZE ETARSKO ULJE LAVANDE , UGL, ANTIBIOTIKE NISAM PILA, DRUGI BRIS JE NEGATIVAN, SAMO MOGU DA KAZEM DA PLJACKAJU SVI: BILO FARMACEUTSKA INDUSTRIJA BILO PRIVATNE LABORATORIJE , SRECNO SVIMA