Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
TAMNO BRAON iscedak mi najvaljuje menstruaciju vec unazad nekoliko meseci? Po ceo dan bude ulozak taman, a krv tek sutradan. Krvarenja su bezbolna i normalna. Sta to moze biti????????????
Tamno braon iscedak se javlja pred menstruaciju i obicno traje svega par sati,da bi potom,doslo najnormalnije menstrualno krvarenje. Opet, budu i situacije kada menstruacija dodje i bez toga,i ne znam vam odgovoriti zbog cega se to nekad pojavljuje a nekad ne,to ce vam neki dr bolje reci,pozdrav
Da i ja sam negde na forumu postavila to pitanje i meni se poslednjih ne znam već ni koliko meseci javlja braon ''početak'' ali traje bar tri dana pa onda kreće normalno ,dr.Obgyn mi je rekla da je to ok. i posle nisam htela da zauzimam mesto u ordinaciji zbog takvog pitanja .
Ustvari ja imam tri dana braon-pa dva dana normalno- pa opet dva,tri dana braon do kraja.I meni baš to nije bilo normalno jer nije oduvek tako bilo.
I dalje se nadam da ne bi trebalo da ima mesta panici.....
P.S.
Možda ja zbog toga i ne mogu da odredim vreme ovulacije....(da ne idem kod gin.)