Bol u grudima, pomoc!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 28, 2013 2:17 pm
Bol u grudima, pomoc!
Danas samo oko 14h osetila samo bol u desnom delu grudi. I vise je to bila kao ukocenost, kad vas ledja bole, ukoceni ste, tako nekako. Onda je pocelo da boli kad se pomerim. Mama se uplasila, otisli smo kod doktorke, dala mi uput za internistu, ako me ne prodje za par dana jer misli da je od prehlade. Inace, jesam prehladjena, nos mi je zapusen par dana i osecam male bolove u grlu. Da li je moguce da od tako male prehlade mene sada steze i boli jace nego danas? Sta to moze biti?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 24, 2013 1:56 pm
Re: Bol u grudima, pomoc!
Da te utešim i ja sam imala ta presecanja u vidu bola u grudima kad sam bila prehlađena, to je mislim česta pojava kod "slabijih" žena, u smislu mršavijih i sklonih prehladama
bar sam ja takva 
Probaj BIO konopljinim uljem ojačati svoj organizam i imunitet. Ja ga pijem sad preventivno a rešila sam problem sa kožom na licu koji me je dugo mučio.
pozzz

Probaj BIO konopljinim uljem ojačati svoj organizam i imunitet. Ja ga pijem sad preventivno a rešila sam problem sa kožom na licu koji me je dugo mučio.
pozzz
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 11, 2013 1:30 pm
Re: Bol u grudima, pomoc!
Hvala draga, probacu sa jacanjem imuniteta.
Mada, prehlada je prosla, simptomi nestali i ovih dana se javili opet.
Stezanje u grudima i kao ukocenost. Guglam sada i naidjem na anginu pectoris. Mislim da je krajnje vreme da posetim lekara ozbiljnije.
Mada, prehlada je prosla, simptomi nestali i ovih dana se javili opet.
Stezanje u grudima i kao ukocenost. Guglam sada i naidjem na anginu pectoris. Mislim da je krajnje vreme da posetim lekara ozbiljnije.