Poviseni granulociti i snizeni limfociti
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita
Poviseni granulociti i snizeni limfociti
Uradio sam kompletan test krvne slike,svi rezultati su u granicama normale, osim granulocita i limfocita.Sta bi ovo trebalo da znaci tj. na koju vrstu ptoblema ukazuju ovi parametri ?
Granulociti - 81 (Normalne vrednosti : 43,0-76,0)
Limfociti - 14,6 (Normalne vrednosti : 17,0-40,0)
Hvala unapred !
Granulociti - 81 (Normalne vrednosti : 43,0-76,0)
Limfociti - 14,6 (Normalne vrednosti : 17,0-40,0)
Hvala unapred !
Re: Poviseni granulociti i snizeni limfociti
Своје питање боље постави овде: http://www.doktor.rs/forum/lab-dijagnos ... 0-645.html
Него, ниси одговорио на оној твојој теми око синуса. Шта се десило, да ли је све у реду?
http://www.doktor.rs/forum/otorinolarin ... ml#p326501
Него, ниси одговорио на оној твојој теми око синуса. Шта се десило, да ли је све у реду?
http://www.doktor.rs/forum/otorinolarin ... ml#p326501
E da,zaboravio sam da se javim posto sam u tom periodu imao mnogo obaveza plus taj "problem".Isao sam na VMA,snimili su mi glavu i hvala Bogu nije bilo nikakvih problema.Taj bol je trajao jos jedan dan nakon pregleda i nakon toga se sam povukao.Verovatno sam se blago ugruvao pa je to bio razlog,ali vazno je da je sada sve u redu. 

Добро је. Ономад нисам ништа хтео да те плашим, али да знаш за други пут, не дао Бог. Ако лобања прсне код синуса може ваздух или секрет из синуса да уђе тамо где не треба. Онда свашта бива. Мојој другарици су стоматолози у Шведској поправљали неки зуб у горњој вилици и пробили синус. Ни дан данас није како треба.
imam temperaturu vec 24 dana (37.4-38) uradila sam labaratoriju
SE 86/
CRP 53.2
fibrinogen 7.7
le 7.6
Gran% 71.5%
utin bo
osim temperature imam i bolove u predelu "zila" na vratu kao i otok sa leve i desne strane...da napomenem da su ovi razultati uradjeni posle kutije eritromicina,baktrima i 3 tablete ciprocinala.Internista mi je danas rekao da je verovatno tireoditis subacuta.Koje je vase misljenje i ako je tireoditis subacuta za koliko bi trebalo da osetim poboljsanje?...inace sada pijem febricet (posto sam alergicna na antipiretike) i oligogal se.Hvala
SE 86/
CRP 53.2
fibrinogen 7.7
le 7.6
Gran% 71.5%
utin bo
osim temperature imam i bolove u predelu "zila" na vratu kao i otok sa leve i desne strane...da napomenem da su ovi razultati uradjeni posle kutije eritromicina,baktrima i 3 tablete ciprocinala.Internista mi je danas rekao da je verovatno tireoditis subacuta.Koje je vase misljenje i ako je tireoditis subacuta za koliko bi trebalo da osetim poboljsanje?...inace sada pijem febricet (posto sam alergicna na antipiretike) i oligogal se.Hvala
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Седиментација и ЦРП указују на јаку бактеријску инфекцију. Проблем са штитном жлездом би морао да се види на ултразвуку у смилу увећања исте, као и у крви у смислу поремећених хормона.
Две кутије различитих антибиотика и пар комада трећег је смешна терапија. Можда да ти дају инекције пеницилина?
Што се тиче смањивања температуре веома је опасно користити антипиретике тако дуго. Од Олигогала немаш никакве вајде јер је бедан препарат. Требају ти велике количине витамина Ц као што је Натролов који није кисео и садржи још неких витамина и минерала. Треба ти и цинк, селен, гвожђе, калијум.
Прочитај мало више о акутној упали штитне жлезде. Треба што пре да се реши.
Две кутије различитих антибиотика и пар комада трећег је смешна терапија. Можда да ти дају инекције пеницилина?
Што се тиче смањивања температуре веома је опасно користити антипиретике тако дуго. Од Олигогала немаш никакве вајде јер је бедан препарат. Требају ти велике количине витамина Ц као што је Натролов који није кисео и садржи још неких витамина и минерала. Треба ти и цинк, селен, гвожђе, калијум.
Прочитај мало више о акутној упали штитне жлезде. Треба што пре да се реши.
Bila sam na ultrazvuku pise ovako :stitna zlezda u anatomskoj poziciji inhomogene ehostrukture,urednog CDSA,istmus diametra 4.9mm,desni lobus diametra 17*26*44,levi lobus diametra 13*26*44,ne izdvajaju se fokalne promene po tipu nodusa,obe submanidibularne i parotide pljuvacne zlezde uredne velicine i ehogenosti,obbostrano u JGD regijama uocava se po nekoliko reaktivnih LN promera do 11.4mm
cekam rezultate hormona,temperaturu imam idalje,otok je pod antibioticima (ciprocinal 2x1, hemomicin 500mg 1x1,roksimisan 2x1) spao.
Alergicna sam na pelnicilin,garamicin,dovicin,brufe,andol,diklofen,klindamicin.
jel to ovaj vitami C http://.rs/Vitamini/NI307-E ... lease.html ? Hvala puno
cekam rezultate hormona,temperaturu imam idalje,otok je pod antibioticima (ciprocinal 2x1, hemomicin 500mg 1x1,roksimisan 2x1) spao.
Alergicna sam na pelnicilin,garamicin,dovicin,brufe,andol,diklofen,klindamicin.
jel to ovaj vitami C http://.rs/Vitamini/NI307-E ... lease.html ? Hvala puno
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Добро је да је ситуација бар мало боља.
Као што видиш линк је "нестао" због рекламе. Чини ми се да си нашла овај витамин Ц, јел?
Као што видиш линк је "нестао" због рекламе. Чини ми се да си нашла овај витамин Ц, јел?
da,da taj...jel to to? 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Јесте. Много је добар. Најбоље је што није кисео а то говори у прилог томе да је у питању прави витамин Ц а не обична аскорбинска киселина. У његовом саставу има још витамина и минерала.
Lekari u Kragujevcu me samo setaju od jednog do drugogi niko ne zna nista konkretno da mi kaze,od juce su mi lekari rekli da pijem samo roximisan,evo rezultata krvi od juce
GluC 7.2
Urea 4.0
CreaC 53
TP 71
AlbG 37
BiliT 10.6
BiliD 5.2
AST 23
ALT 26
CRP 92.6
Fe-Pl 4.5
Fibrinogen >12
sinoc sam imala temperaturu 38 i stvarno vise ne zna sta da radim,rezultati stitne zlezde mi josuvek nisu stigli
GluC 7.2
Urea 4.0
CreaC 53
TP 71
AlbG 37
BiliT 10.6
BiliD 5.2
AST 23
ALT 26
CRP 92.6
Fe-Pl 4.5
Fibrinogen >12
sinoc sam imala temperaturu 38 i stvarno vise ne zna sta da radim,rezultati stitne zlezde mi josuvek nisu stigli
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ако ни Роксимисан не помогне колико знам опција је Лонгацеф интравенозно.
Ја сам имао пар сличних ситуација и решио сам их уз помоћ петролеја за осветљење.
Ја сам имао пар сличних ситуација и решио сам их уз помоћ петролеја за осветљење.
zaboravila sam granulociti 74.4
jel ima neki opimalan period za kolko bi trebalo ovo da se resi?kako se koristi petrolej?
jel ima neki opimalan period za kolko bi trebalo ovo da se resi?kako se koristi petrolej?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Петролеј се пије, најчешће за лечење рака. Међутим мени је помогао код неких цисти и бактеријских инфекција. Прочитај о томе на мом сајту www .aca .rs у Савети, Здравље па под "П" - Петролеј.
За оптималан период не знам. Обично седам дана треба да антибиотици лепо делују ако су одговарајући.
За оптималан период не знам. Обично седам дана треба да антибиотици лепо делују ако су одговарајући.
stigli su hormoni stitne zlezde
FT3 8.0
FT4 42.5
TSH <0.15
TG6 5.7
TGAt18.8
TPOAt<1
jel su ovi nalazi normalni za subakutni tireoiditis?
FT3 8.0
FT4 42.5
TSH <0.15
TG6 5.7
TGAt18.8
TPOAt<1
jel su ovi nalazi normalni za subakutni tireoiditis?