zabelezen mi 280 kreatin kinaza.Kakve su posledice?uzroci?
Samo da napomenem da se bavim bodi bildingom...i da nisam unosio ovaj enzim preko suplemenata.
vishak kreatina kinaze
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita
Pozdrav,
Povecanje kreatinin kinaze, u tvom slucaju blago, je odraz ostecenja misica, koje je vjerojatno nastalo nepravilnim ili intenzivnim vjezbanjem. ILi vjezbaj manje intenzivno ili to radi na pravi nacin.
Ako se zelis uvjeriti da je to uistinu tako,napravi pauzu od nedelju dana, a onda ponovi analizu. Trebala bi biti ok.
Povecanje kreatinin kinaze, u tvom slucaju blago, je odraz ostecenja misica, koje je vjerojatno nastalo nepravilnim ili intenzivnim vjezbanjem. ILi vjezbaj manje intenzivno ili to radi na pravi nacin.
Ako se zelis uvjeriti da je to uistinu tako,napravi pauzu od nedelju dana, a onda ponovi analizu. Trebala bi biti ok.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 11:46 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kod bodi-bildera Ck moze ici i do 2000 UI/ml,( licno sam se uverila dok sam bila pripravnik u jednoj klinici, i bila sam blago soknuta dok nismo videli decka, i dok nam nije objasnio cime se bavi).
Ck je misicni enzim koji se kod jakih napora oslobadja iz celije, pa kako ti je i C.Boris rekao probaj bez vezbi pa se uveri. Samo je bitno da Ck-MB nije povecan u odnosu na ukupan Ck. To verovatno nisi radio?
Ck je misicni enzim koji se kod jakih napora oslobadja iz celije, pa kako ti je i C.Boris rekao probaj bez vezbi pa se uveri. Samo je bitno da Ck-MB nije povecan u odnosu na ukupan Ck. To verovatno nisi radio?