Imam 25 godina,i skoro nikakvih problema! Povremeno mi se javi napad panike koji ne znam da objasnim,suse minse usta,mislim da cu ostati bez cazduha,gutam 300 puta a nemam sta da progutam,obicno se to desi kada sam
Sama ili kada treba sama da idem negde! Jako se uplasim,ali se i smirim brzo,ja sam normalna a ovomne znam sta je! Ne znam da li trebam da se javim nekom psihijatru psihologu ili kome vec??? Od skoro nigde ne izlazim bez flasice vode...pocelo je drustvo da me zeza! Bas sam uplasena! Moze li neko da me posavetuje!
Da li je ovo anksioznost??? Pomoc!!!
Moderatori: moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 06, 2015 6:45 pm
Da li je ovo anksioznost??? Pomoc!!!
Ko hoce nadje nacin,ko nece nadje izgovor!!!
-
- Novi član
Re: Da li je ovo anksioznost??? Pomoc!!!
Dva do tri puta mesecno...ne znam da objasnim stvarno ali bih volela da me neko posavetuje...* REKLAMA * napisao:Koliko je cesto to "povremeno"?

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Провери шећер и штитну жлезду. Ја не излазим без флаше воде. 

-
- Novi član
Hormoni stitne zlezde su mi dobri...a secer msm niko mi nije imao problema sa tim...zar moze to da izaziva povisen secer?aaaca napisao:Провери шећер и штитну жлезду. Ја не излазим без флаше воде.
Ja sve kontam da mi je to psiha da ja sebi nabijem nervozu...ta suvoca uusra mi se sad skoro pojavila kad se uplsim....ufff nzm
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Какве везе има што нико није имао шећер? Народ много наседа на медицинске приче о наследности свих болести. Да су болести наследне онако како они причају, одавно не би било живога света на Земљи.
Ако си сигурна да је психа зашто питаш? Ти најбоље знаш када ти се јавља проблем. Ако је то када имаш трему онда је то сасвим нормално. А можда си дехидрирала у тим случајевима?
Ако си сигурна да је психа зашто питаш? Ти најбоље знаш када ти се јавља проблем. Ако је то када имаш трему онда је то сасвим нормално. А можда си дехидрирала у тим случајевима?
Trebalo bi se javiti kod psihijatra na pregled.To jesu napadi panike a on će znati da li je to psihotično ili na nekoj drugoj osnovi.Pad šećera ne izaziva takve simptome niti štitna žlezda.U osnovi ne glumi lekara i nemoj se praviti kao da je to što se dešava normalno.To svakako ne znači da si ti bolesna osoba već da je zbog nekog problema hemija mozga malo pobrkala kockice.Uz neko vreme i ako je to prolaznog karaktera,uz pomoć lekova to se uspešno savladava.