Flormidal
Moderatori: moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
- Moderator
- Pridružio se: Sub Jun 29, 2002 2:00 am
Niste naveli zbog cega Vam je prepisan lek Flormida (midazolam). Dijagnoza odnosno indikacija odredjuje i nacin i duzinu primene leka, kao i njegovo ucesce u kombinacijama. Nijedan lek ne treba kombinovati sa drugim bez konsultacije strucnjaka! U principu se lekovi za spavanje ne uzimaju stalno, jer izazivaju psihicku, pa i fizicku zavisnost.
-
- Aktivan član
- Kontakt:
Duzi niz godina imam veliki broj fizickih smetnji iz kojih stoji neko sistemsko oboljenje i par prepoznatih virusnih napada. Ni danas nemam konacnu tj. glavnu dijagnozu, na moju zalost i pored truda koji sam ulozila u pretrage. Puls koji prelazi pri lezanju 100 i vise otkucaja, stalna povisena temperatura, bolovi u misicima, zujanje u usima, pritisak u vratnim venama... sve su to stanja koja mi onemogucavaju normalno uspavljivanje, a bez dovoljnog sna stanje se pogorsava. Lek mi je propisan kao manje zlo u cilju duzeg odmora koji mi donekle ublazava simptome a ne zbog poremecaja spavanja.
Bila bih zahvalna za savet koji bi mi omogucio iskljucenje tog leka iz svakodnevne upotrebe.
Bila bih zahvalna za savet koji bi mi omogucio iskljucenje tog leka iz svakodnevne upotrebe.
-
- Aktivan član
- Kontakt: