Caos.
Ja sam sada na terapiji flunisanom.I bas dosta mi pomaze.
Koristila sam ga pre 4 godine,zbog depresije,otprilike 4 meseca i zaista mi je pomogao.Pozdrav
Pila sam Flunirin (sto je isto, samo drugi proizvodjac) pola ujutru i pola uvece i Xanax najpre po pola, a onda po cetvrtinu. Xanax je pravi lek protiv anksioznosti a Flunirin antidepresiv. Ja sam se vec posle 4 dana osetila mnogo bolje. Ukoliko ne primecujes da ti Flunisan pomaze posavetuj se sa svojim doktorom da ti uvede lek protiv anksioznosti koji bi pila u minimalnim kolicinama. A sve ostalo je stvar tvoje volje i karaktera. Pozdrav!
Zasad se osecam uzasno i rekla sam doktorci ali ona kaze da ce biti bolje.Ja ne osecam poboljsanje nikakvo.mnogo me je strah i pocela sam da se brecam na sve,cak i kad lupe malo vrata...
kako ste mogle da pijete po pola kada je on u cauricama ja sam poceo da ga koristim ali osecao sam uzasno pecenje u zeludcu i odmah su ga ukinuli odnosno zamenili maprotilinom ali nema nikakve koristi pozdrav
kako ste mogle da pijete po pola kada je on u cauricama ja sam poceo da ga koristim ali osecao sam uzasno pecenje u zeludcu i odmah su ga ukinuli odnosno zamenili maprotilinom ali nema nikakve koristi pozdrav