flunisan

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
jelllena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 1:39 pm

flunisan

Post od jelllena »

Da li je neko od vas pijo tablete flunisan i jesu li mu pomogle?
jelena1977
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 13, 2004 9:32 pm

Re: flunisan

Post od jelena1977 »

Caos.
Ja sam sada na terapiji flunisanom.I bas dosta mi pomaze.
Koristila sam ga pre 4 godine,zbog depresije,otprilike 4 meseca i zaista mi je pomogao.Pozdrav
jelllena
Aktivan član
Aktivan član

flunisan

Post od jelllena »

ja ga pijem 1/2 tablete dnevno.Imam anksiozno-depresivni poremecaj.Da li ce mi pomoci?Hvala na odgovoru Jelena 1977. :)
Mamma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 08, 2005 12:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Mamma »

Pila sam Flunirin (sto je isto, samo drugi proizvodjac) pola ujutru i pola uvece i Xanax najpre po pola, a onda po cetvrtinu. Xanax je pravi lek protiv anksioznosti a Flunirin antidepresiv. Ja sam se vec posle 4 dana osetila mnogo bolje. Ukoliko ne primecujes da ti Flunisan pomaze posavetuj se sa svojim doktorom da ti uvede lek protiv anksioznosti koji bi pila u minimalnim kolicinama. A sve ostalo je stvar tvoje volje i karaktera. Pozdrav!
jelllena
Aktivan član
Aktivan član

fl

Post od jelllena »

Zasad se osecam uzasno i rekla sam doktorci ali ona kaze da ce biti bolje.Ja ne osecam poboljsanje nikakvo.mnogo me je strah i pocela sam da se brecam na sve,cak i kad lupe malo vrata...
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

kako ste mogle da pijete po pola kada je on u cauricama ja sam poceo da ga koristim ali osecao sam uzasno pecenje u zeludcu i odmah su ga ukinuli odnosno zamenili maprotilinom ali nema nikakve koristi pozdrav
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

kako ste mogle da pijete po pola kada je on u cauricama ja sam poceo da ga koristim ali osecao sam uzasno pecenje u zeludcu i odmah su ga ukinuli odnosno zamenili maprotilinom ali nema nikakve koristi pozdrav
jelllena
Aktivan član
Aktivan član

fl

Post od jelllena »

Flunisan je u tabletama a flunirin sto je isto u kapsulama.

Sto se tice ovog leka meni nesto ne pomaze pa cu pitati svoju dok. da mi zameni.

Pozdrav za sve.
Zaključana tema