PRIJE PAR DANA SAM POPILA POLA LEKSILIJUMA JER SAM MORALA DR GINEKOLOGU A POSTO IMAM UZASAN STRAH OD DR UVJEK POPIJEM NESTO ZA SMIRENJE JER CIM DODJEM U ORDINACIJU PULS I PRITISAK MI SKOCE
MOJ PROBLEM JE STO POSTO SAM POPILA LEKSILIJUM OPET SAM DOBILA LUPANJE SRCA DOK SAM CEKALA DR. SAD VAS JA PITAM DA LI LEKSILIJUM MOZE DA IZAZOVE TO LUPANJE ILI JE TO BILO OD MOG STRAHA
UNAPRIJED ZAHVALNA ZORICA
DA LI JE TO DOBAR LIJEK KOD ANKSIOZNOSTI?
LEKSILIJUM
Moderatori: moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 2:58 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 29, 2005 11:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Lexilium je od 10mg i ja ga pijem redovno,ne verujem da si se uznemirila od pola tablete,kazu da je zavistan,sto ja negiram,poceo sam da ga pijem pre tri godine,i uvek mogu da prestanem,ovo sto sam napisao redovno ne mislim svaki dan.Popijem samo kad mislim da ce me neko iznervirati,inace mnogo dobar lek za smirenje.
Poz......Lale
Poz......Lale
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 29, 2005 11:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Pogresio sam mislio sam na Demetrin njega pijem,a ne Lexilium.housecafe napisao:Lexilium je od 10mg i ja ga pijem redovno,ne verujem da si se uznemirila od pola tablete,kazu da je zavistan,sto ja negiram,poceo sam da ga pijem pre tri godine,i uvek mogu da prestanem,ovo sto sam napisao redovno ne mislim svaki dan.Popijem samo kad mislim da ce me neko iznervirati,inace mnogo dobar lek za smirenje.
Poz......Lale