LEKSILIJUM

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
annamaria
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 27, 2005 6:03 pm

LEKSILIJUM

Post od annamaria »

PRIJE PAR DANA SAM POPILA POLA LEKSILIJUMA JER SAM MORALA DR GINEKOLOGU A POSTO IMAM UZASAN STRAH OD DR UVJEK POPIJEM NESTO ZA SMIRENJE JER CIM DODJEM U ORDINACIJU PULS I PRITISAK MI SKOCE
MOJ PROBLEM JE STO POSTO SAM POPILA LEKSILIJUM OPET SAM DOBILA LUPANJE SRCA DOK SAM CEKALA DR. SAD VAS JA PITAM DA LI LEKSILIJUM MOZE DA IZAZOVE TO LUPANJE ILI JE TO BILO OD MOG STRAHA
UNAPRIJED ZAHVALNA ZORICA
DA LI JE TO DOBAR LIJEK KOD ANKSIOZNOSTI?
K.Sladjana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 2:58 pm

Post od K.Sladjana »

Pola? Od koliko mg?Mislim da to nije dovoljno...
I zbog toga naravno vrlo je moguce sve sto ti se kasnije dogodilo.
Leksilijum je dobar lek protiv anksioznosti ( ukoliko je stvarno imas), ali se sad redje prepisuje odkad su se pojavili neki lekovi novije generacije.
Xanax, Rivotril...
housecafe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 29, 2005 11:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od housecafe »

Lexilium je od 10mg i ja ga pijem redovno,ne verujem da si se uznemirila od pola tablete,kazu da je zavistan,sto ja negiram,poceo sam da ga pijem pre tri godine,i uvek mogu da prestanem,ovo sto sam napisao redovno ne mislim svaki dan.Popijem samo kad mislim da ce me neko iznervirati,inace mnogo dobar lek za smirenje.
Poz......Lale
housecafe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 29, 2005 11:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od housecafe »

housecafe napisao:Lexilium je od 10mg i ja ga pijem redovno,ne verujem da si se uznemirila od pola tablete,kazu da je zavistan,sto ja negiram,poceo sam da ga pijem pre tri godine,i uvek mogu da prestanem,ovo sto sam napisao redovno ne mislim svaki dan.Popijem samo kad mislim da ce me neko iznervirati,inace mnogo dobar lek za smirenje.
Poz......Lale
Pogresio sam mislio sam na Demetrin njega pijem,a ne Lexilium.
Zaključana tema