Psihijatar

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Aurora
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 13, 2005 11:14 pm

Psihijatar

Post od Aurora »

Ima li neko preporuku za dobrog Psihijatra u Novom Sadu? Preferiram starije, jer verujem da su iskusniji i stalozeniji.
Aurora
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 13, 2005 11:14 pm

"Psihijatar"

Post od Aurora »

Pa dobro Ljudi, kakvo je ovo zatisje? Niko se ne javlja. Ili niko ne zna, ili niste imali posla sa Psihijatrima, ili se zazire od njih, ili ... !!!
spectre
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 11, 2005 12:42 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od spectre »

I mene zanima! Mada ja ne zelim kod starijeg, prosto imam neki osecaj da i rade po starim metodama dok nove zanmaruju... :|
ble
jaca69
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2004 1:00 am

Post od jaca69 »

Pozdrav,
Ja postavila to pitanje jos pre godinu dana i niko mi nije preporucio nekog dobrog i oprobanog psihijatra u NS. Ne bi volela da naletim na nekog koji ce samo da obecava "bice vam bolje, bice vam bolje" i uzima pare. Mozda sad bude vise srece pa se neko javi.
Kipranin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 21, 2005 11:01 am

nisam iz NS

Post od Kipranin »

Ne zivim u Novom Sadu pa vam ne mogu pomoci, iz Beograda sam, a iskreno ni u BG ne znam za dobrog psihijatra.
Mislim da je kod nas jos uvek "sramota" ako neko ide kod psihijatra, sto je u svetu sasvim normalna stvar. Uvek cemo zaostajati za ovim svetom.
Hiram Abif
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 27, 2005 5:40 pm

Post od Hiram Abif »

dok sam imao gadne probleme isao sam u institut u palmoticevoj. tamo se obave sve analize i zaista sam zadovoljan, jer se i danas jednom mesecno javljam svom doktoru koji je sil aod covek ai do koga je vrlo tesko doci kao i do nekoliko jako dobrih na istom mestu. nikada ne bih otisao na neko drugo mesto jer sma bio i oni su ludji od nas! :evil:
Deus est Homo!
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

hiram abif

Post od progoran »

ja se trenutno lecim u dnevnoj bolnici u institutu za mentalno zdravlje dneva bolnica odsek b mene su skinui sa rivotrila koji sam inace pio 2do 3 puta po 1 mg za 10 dana imao sam nevidjene krize davali su mi bensendin 3 x 10 mg ali nista medjutim posle je pocelo da deluje i sada pijem 3x5 mg bensendina i zoloft inace i dalje idem na teraije svaodnevno u institutu vodi me dr milojevic inace u timu su i dr vranjeska i dr kolarevicka kao sef odseka pozdrav voleo bih znati ko je tebe vodio ili ko te i dalje vodi kao pacijenta ili klijenta
Hiram Abif
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 27, 2005 5:40 pm

Post od Hiram Abif »

niko od tvojih :D
Deus est Homo!
Betty-Boop1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 5:27 pm

Re: Psihijatar

Post od Betty-Boop1 »

Aurora napisao:Ima li neko preporuku za dobrog Psihijatra u Novom Sadu? Preferiram starije, jer verujem da su iskusniji i stalozeniji.
Ne verujem da cu ti mnogo pomoci,jer odgovaram na tvoj post sa pola godine zakasnjenja ali mozda pomognem ostalima.
U Dunavskoj ulici dr.Zivancev ima ordinaciju.Od veoma bliskih i proverenih ljudi sam cula da je odlican....samo...on je privatnik i naravno treba platiti.
Za ostale sam cula samo da su losi.
jaca69
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2004 1:00 am

Post od jaca69 »

Hvala na odgovoru i pomoci. Jeste da nisi direktno meni odgovorila, ali sam se i ja nadovezala na to pitanje, ustvari postavila ga jos negde prosle godine. Za mnoge sam i ja cula da su losi zato sam i cekala na preporuku iz prve ruke.
jeche
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 13, 2005 12:31 pm

Post od jeche »

Koji su dobri psihijatri u Palmoticevoj??
K.Sladjana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 2:58 pm

Post od K.Sladjana »

Na njihov racun a u prilog nama...imali smo ovde jako dobrog psihijatra koji je na zalost pre par godina izvrsio samoubistvo, inace moj lekar...
"Kako sam se nadala dobro sam se udala" tj prosla...sta mislite?
Zaključana tema