Psihijatar
Moderatori: moderato, admin, vlada99
Psihijatar
Ima li neko preporuku za dobrog Psihijatra u Novom Sadu? Preferiram starije, jer verujem da su iskusniji i stalozeniji.
"Psihijatar"
Pa dobro Ljudi, kakvo je ovo zatisje? Niko se ne javlja. Ili niko ne zna, ili niste imali posla sa Psihijatrima, ili se zazire od njih, ili ... !!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 21, 2005 11:01 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
nisam iz NS
Ne zivim u Novom Sadu pa vam ne mogu pomoci, iz Beograda sam, a iskreno ni u BG ne znam za dobrog psihijatra.
Mislim da je kod nas jos uvek "sramota" ako neko ide kod psihijatra, sto je u svetu sasvim normalna stvar. Uvek cemo zaostajati za ovim svetom.
Mislim da je kod nas jos uvek "sramota" ako neko ide kod psihijatra, sto je u svetu sasvim normalna stvar. Uvek cemo zaostajati za ovim svetom.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Nov 27, 2005 5:40 pm
dok sam imao gadne probleme isao sam u institut u palmoticevoj. tamo se obave sve analize i zaista sam zadovoljan, jer se i danas jednom mesecno javljam svom doktoru koji je sil aod covek ai do koga je vrlo tesko doci kao i do nekoliko jako dobrih na istom mestu. nikada ne bih otisao na neko drugo mesto jer sma bio i oni su ludji od nas! 

Deus est Homo!
hiram abif
ja se trenutno lecim u dnevnoj bolnici u institutu za mentalno zdravlje dneva bolnica odsek b mene su skinui sa rivotrila koji sam inace pio 2do 3 puta po 1 mg za 10 dana imao sam nevidjene krize davali su mi bensendin 3 x 10 mg ali nista medjutim posle je pocelo da deluje i sada pijem 3x5 mg bensendina i zoloft inace i dalje idem na teraije svaodnevno u institutu vodi me dr milojevic inace u timu su i dr vranjeska i dr kolarevicka kao sef odseka pozdrav voleo bih znati ko je tebe vodio ili ko te i dalje vodi kao pacijenta ili klijenta
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Nov 27, 2005 5:40 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 5:27 pm
Re: Psihijatar
Ne verujem da cu ti mnogo pomoci,jer odgovaram na tvoj post sa pola godine zakasnjenja ali mozda pomognem ostalima.Aurora napisao:Ima li neko preporuku za dobrog Psihijatra u Novom Sadu? Preferiram starije, jer verujem da su iskusniji i stalozeniji.
U Dunavskoj ulici dr.Zivancev ima ordinaciju.Od veoma bliskih i proverenih ljudi sam cula da je odlican....samo...on je privatnik i naravno treba platiti.
Za ostale sam cula samo da su losi.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 2:58 pm